Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
goal united Red bees fc
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
1 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


1e minuut.
Lekwane is nu in balbezit. Watson bereikt de bal nog maar net als eerste. Watson passt de bal zonder na te denken. Bennett bereikt de bal nog maar net als eerste. Bennett draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Watson rent richting de bal. Watson passt de bal zonder na te denken. Legetla heeft problemen om de bal te vangen. Bennett rent richting de bal. Bennett schiet op doel. Fanteni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
goal united - Red bees fc 0:1

27e minuut.
Augustine raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lekwane komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Parker rent richting de bal. Madide is nu in balbezit. Parker tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Parker krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: goal united 48%, Red bees fc 52%.
goal united - Red bees fc 0:1

55e minuut.
Watson geeft een hoge lob. Gqosha kopt de bal weg. Daar is Baychelor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Watson is nu in balbezit. Watson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
goal united - Red bees fc 0:2

64e minuut.
Daar is Niemack, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gopane bereikt de bal nog maar net als eerste. Gopane passt de bal met de wreef. Bennett is nu in balbezit. Bennett schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
goal united - Red bees fc 0:3

74e minuut.
Lekwane passt de bal met de wreef. Watson is nu in balbezit. Watson passt de bal met de wreef. Bennett bereikt de bal nog maar net als eerste. Bennett schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Davis bereikt de bal nog maar net als eerste. Davis geeft de bal voor. Inworp. Gumbie met de inworp. Masanabo geeft een lange en hoge pass. Mathopa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: goal united 52%, Red bees fc 48%.
goal united - Red bees fc 0:3