Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red bees fc goal united
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.8 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Gopane passt de bal zonder na te denken. Inworp. Gumbie met de inworp. Masanabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Masanabo geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Profs krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Zwane de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red bees fc - goal united 0:1

7e minuut.
Davis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Masanabo met een snelle inworp. Maphuste rent richting de bal. Maphuste schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red bees fc - goal united 0:2

19e minuut.
Niemack geeft een lange en hoge pass. Watson speelt de bal door. Bennett bereikt de bal nog maar net als eerste. Bennett schiet op doel. Fanteni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red bees fc - goal united 1:2

32e minuut.
Parker passt de bal zonder na te denken. Augustine rent richting de bal. Watson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bennett is nu in balbezit. Bennett draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Red bees fc - goal united 2:2

40e minuut.
Gqosha trapt de bal weg van het doel. Baychelor kopt de bal weg. Klungelig pakt Watson de bal. Bennett rent richting de bal. Bennett schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red bees fc - goal united 3:2

42e minuut.
Modise bereikt de bal nog maar net als eerste. Maphuste onderschept slim de pass. Baychelor tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baychelor krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Augustine onderschept slim de pass. Augustine speelt de bal door. Gumbie bereikt de bal nog maar net als eerste. Vries verovert de bal door een tackle van achteren. Vries geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red bees fc 64%, goal united 36%.
Red bees fc - goal united 3:2

56e minuut.
Maphuste rent richting de bal. Maphuste speelt de bal door. Profs bereikt de bal nog maar net als eerste. Profs schiet op doel. Mathopa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Red bees fc - goal united 3:3

70e minuut.
Fanteni trapt de bal weg van het doel. Lekwane heeft problemen om de bal te vangen. Gopane probeert naar een medespeler te passen. Bennett is nu in balbezit. Bennett haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red bees fc - goal united 4:3

85e minuut.
Lekwane geeft een hoge lob. Klungelig pakt Baychelor de bal. Baychelor met een sublieme pass. Bennett is nu in balbezit. Bennett schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red bees fc 46%, goal united 54%.
Red bees fc - goal united 4:3