Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
YAKOUREN Red bees fc
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.4 gemiddelde waardering 17.8
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Bennett is nu in balbezit. Mantsho bereikt de bal nog maar net als eerste. Bennett verovert de bal door een tackle van achteren. Bennett schiet op doel. Ningiza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YAKOUREN - Red bees fc 0:1

5e minuut.
Madide verovert de bal door een tackle van achteren. Madide geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Christian de bal. Vries is nu in balbezit. Vries haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mabizela met een snelle inworp. Wuest met een sublieme pass. Dube rent richting de bal. Dube schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Dube bereikt de bal nog maar net als eerste. Dube haalt uit met een fantastische trap. Zwane met een sublieme pass. Wuest is nu in balbezit. Wuest draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Kolaba passt de bal in één keer door. Dube rent richting de bal. Met opzet legt Baychelor zijn tegenspeler op de grond. Baychelor krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Klungelig pakt Gopane de bal. Mahule is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gopane. Gopane krijgt een gele kaart. Mahule raakt geblesseerd tijdens het duel. Mahule met een snel genomen vrije trap. Mathopa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Modise passt de bal zonder na te denken. Madide rent richting de bal. Gama tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gama krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YAKOUREN 63%, Red bees fc 37%.
YAKOUREN - Red bees fc 0:1

47e minuut.
Modise geeft een hoge lob. Bennett bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantsho rent richting de bal. Bennett onderschept slim de pass. Bennett haalt uit met een fantastische trap. Ningiza bokst de bal weg.

52e minuut.
Niemack zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gopane probeert naar een medespeler te passen. Mantsho rent richting de bal. Bennett verovert de bal door een tackle van achteren. Bennett schiet op doel. Ningiza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Bennett raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mophaleng komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Mathopa trapt de bal weg van het doel. Mahule kopt de bal weg. Klungelig pakt Baychelor de bal. Kolaba is nu in balbezit. Kolaba draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Davis trapt de bal weg van het doel. Hannan kopt de bal weg. Modise is nu in balbezit. Mabizela verovert de bal door een tackle van achteren. Mabizela geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YAKOUREN 54%, Red bees fc 46%.
YAKOUREN - Red bees fc 0:1