Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
goal united YAKOUREN
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Profs is nu in balbezit. Mahule is nu in balbezit. Profs onderschept slim de pass. Maphuste is nu in balbezit. Maphuste draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
goal united - YAKOUREN 1:0

3e minuut.
Profs rent richting de bal. Profs passt de bal zonder na te denken. Mahule bereikt de bal nog maar net als eerste. Maphuste onderschept slim de pass. Maphuste schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Mahule bereikt de bal nog maar net als eerste. Muir verovert de bal door een tackle van achteren. Maphuste is nu in balbezit. Maphuste draait met de bal, schiet en ... Ningiza werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
goal united - YAKOUREN 2:0

18e minuut.
Parker verovert de bal door een tackle van achteren. Parker probeert naar een medespeler te passen. Profs bereikt de bal nog maar net als eerste. Profs draait met de bal, schiet en ... Mantsho probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Wuest bereikt de bal nog maar net als eerste. Wuest geeft de bal voor. Dube is nu in balbezit. Dube haalt uit met een fantastische trap. Gqosha probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Mahule probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maphuste speelt de bal door. Masina speelt de bal door. Profs is nu in balbezit. Profs schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Muir probeert naar een medespeler te passen. Mabizela is nu in balbezit. Mabizela speelt de bal door. Dube bereikt de bal nog maar net als eerste. Dube schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Muir is nu in balbezit. Mahule onderschept slim de pass. Mahule speelt de bal door. Dube rent richting de bal. Dube haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Gqosha geeft een lange en hoge pass. Maphuste met een sublieme pass. Daar is Hannan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Profs rent richting de bal. Profs draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Mahule met een sublieme pass. Dube rent richting de bal. Lupiya is nu in balbezit. Dube is nu in balbezit. Dube draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: goal united 50%, YAKOUREN 50%.
goal united - YAKOUREN 2:0

61e minuut.
Masanabo onderschept slim de pass. Masanabo speelt de bal door. Profs rent richting de bal. Maphuste is nu in balbezit. Maphuste draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Hannan is nu in balbezit. Profs onderschept slim de pass. Maphuste rent richting de bal. Maphuste draait met de bal, schiet en ... Mantsho probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
goal united - YAKOUREN 3:0

77e minuut.
Muir controleert de bal met de borst. Lupiya rent richting de bal. Met opzet legt Muir zijn tegenspeler op de grond. Muir krijgt een gele kaart. Lupiya moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Lupiya kan niet meer verder spelen. Kolaba komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Mabizela kopt de bal weg. Daar is Gqosha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gqosha geeft de bal voor. Profs is nu in balbezit. Profs schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: goal united 55%, YAKOUREN 45%.
goal united - YAKOUREN 3:0