Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HB1 la dream team
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.4
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
McNab met een snelle inworp. Tovey rent richting de bal. Tovey speelt de bal door. Jackson rent richting de bal. Jackson geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Jackson geeft een lange en hoge pass. Sapula kopt de bal weg. Johnson probeert de bal aan de voet te houden. Holmes bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Mhlanga verovert de bal door een tackle van achteren. Chivuta is nu in balbezit. Chivuta passt de bal zonder na te denken. Madide is nu in balbezit. Madide geeft een hoge lob. Tefera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Holmes passt de bal met de wreef. Chivuta met een sublieme pass. Pedrick rent richting de bal. Barker verovert de bal door een tackle van achteren. Barker schiet op doel. Tefera bokst de bal weg.

39e minuut.
Madide kopt de bal weg. Pedrick heeft problemen om de bal te vangen. Tovey bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmes is nu in balbezit. Holmes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Mono zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chivuta heeft problemen om de bal te vangen. Chivuta speelt de bal door. Barker bereikt de bal nog maar net als eerste. Barker schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HB1 55%, la dream team 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HB1 - la dream team 0:0

72e minuut.
Pedrick is nu in balbezit. Pedrick passt de bal met de wreef. Barker rent richting de bal. Ngalo is nu in balbezit. Ngalo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tefera met een harde bal richting middenveld. Inworp. Madide zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chivuta geeft een lange en hoge pass. Tefera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Chivuta speelt de bal door. Madide rent richting de bal. Madide probeert naar een medespeler te passen. Barker is nu in balbezit. Barker haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HB1 49%, la dream team 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HB1 - la dream team 0:0
HB1