Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Taitans yollande
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.1 gemiddelde waardering 18
weak Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Hufkie geeft een hoge lob. Tau probeert de bal met de borst te controleren. Tau met een sublieme pass. August heeft problemen om de bal te vangen. August draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Inworp. Gama met een snelle inworp. Van Zyl geeft een hoge lob. August maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Howie rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gama. Howie raakt geblesseerd tijdens het duel. Howie zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Mine de bal. Sibaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Sibaya haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Gama onderschept slim de pass. Liau bereikt de bal nog maar net als eerste. Liau speelt de bal door. Sibaya rent richting de bal. Sibaya schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Hufkie bereikt de bal nog maar net als eerste. Tau verovert de bal door een tackle van achteren. Tau passt de bal met de wreef. August is nu in balbezit. August haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Gama kopt de bal weg. Hufkie is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tau. Hufkie wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taitans 70%, yollande 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Taitans - yollande 0:0

46e minuut.
Lottering is nu in balbezit. Sibaya rent richting de bal. Gama rent richting de bal. Sibaya verovert de bal door een tackle van achteren. Sibaya haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Liau bereikt de bal nog maar net als eerste. Roper onderschept slim de pass. Roper speelt de bal door. August rent richting de bal. August schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Taitans - yollande 0:1

60e minuut.
Khan speelt de bal door. August is nu in balbezit. August passt de bal zonder na te denken. Roper rent richting de bal. Roper draait met de bal, schiet en ... Tembo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Taitans - yollande 0:2

70e minuut.
August heeft problemen om de bal te vangen. Liau onderschept slim de pass. Liau passt de bal met de wreef. Sibaya rent richting de bal. Sibaya schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Hufkie is nu in balbezit. Tau verovert de bal door een tackle van achteren. Lottering begaat een overtreding. Lottering krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Gama verovert de bal door een tackle van achteren. Lottering verovert de bal door een tackle van achteren. Lottering geeft de bal voor. August bereikt de bal nog maar net als eerste. August draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Taitans - yollande 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taitans 62%, yollande 38%.
Taitans - yollande 0:3