Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
f.c.riadh real madrif
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.6
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Khomane bereikt de bal nog maar net als eerste. Khomane passt de bal zonder na te denken. Ramakgopa probeert de bal met de borst te controleren. Mokoena bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokoena haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Ntuli geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sebola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Khomane rent richting de bal. Khomane draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c.riadh - real madrif 0:1

10e minuut.
Issa is nu in balbezit. Issa met een sublieme pass. Gopane is nu in balbezit. Khomane verovert de bal door een tackle van achteren. Khomane haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Barlow geeft de bal voor. Rantili met een sublieme pass. Pule rent richting de bal. Mokoena verovert de bal door een tackle van achteren. Mokoena draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
f.c.riadh - real madrif 0:2

32e minuut.
Sebola onderschept slim de pass. Sebola passt de bal in één keer door. Mokoena bereikt de bal nog maar net als eerste. Khomane bereikt de bal nog maar net als eerste. Khomane schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Khomane bereikt de bal nog maar net als eerste. Pule bereikt de bal nog maar net als eerste. Khomane onderschept slim de pass. Khomane haalt uit met een fantastische trap. Brewer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c.riadh - real madrif 0:3

39e minuut.
Khomane onderschept slim de pass. Gopane is nu in balbezit. Gopane passt de bal in één keer door. Khomane is nu in balbezit. Khomane draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
August trapt de bal weg van het doel. Olivier kopt de bal weg. Mudau bereikt de bal nog maar net als eerste. Chivuta rent richting de bal. Chivuta haalt uit met een fantastische trap. Rangers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c.riadh 59%, real madrif 41%.
f.c.riadh - real madrif 0:3

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ngwenya met de inworp. Mudau is nu in balbezit. Mudau draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt August de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Ndlazi kopt de bal weg. Gopane geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mhlanga de bal. Chivuta is nu in balbezit. Chivuta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c.riadh 59%, real madrif 41%.
f.c.riadh - real madrif 0:3