Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
la dream team salahuddin
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Daar is Schamrel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madide is nu in balbezit. Madide passt de bal zonder na te denken. Barker rent richting de bal. Barker draait met de bal, schiet en ... Morula verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Nhlapo probeert naar een medespeler te passen. Peer rent richting de bal. Johnson schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Johnson krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Mogatla met een sublieme pass. Schamrel rent richting de bal. Schamrel probeert naar een medespeler te passen. Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
la dream team - salahuddin 0:1

28e minuut.
Sikhakhane onderschept slim de pass. Ngalo verovert de bal door een tackle van achteren. Ngalo met een sublieme pass. Barker is nu in balbezit. Barker schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Daar is Chivuta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mogatla rent richting de bal. Mogatla passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cook de bal. Cook draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Inworp. Peer met de inworp. Mogatla rent richting de bal. Mogatla geeft de bal voor. Cook springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Barker verovert de bal door een tackle van achteren. Barker met een sublieme pass. Chivuta is nu in balbezit. Ngalo is nu in balbezit. Ngalo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la dream team 49%, salahuddin 51%.
la dream team - salahuddin 0:1

47e minuut.
Lehoko geeft een lange en hoge pass. Peer bereikt de bal nog maar net als eerste. Peer met een sublieme pass. Cook is nu in balbezit. Cook draait met de bal, schiet en ... Rapelego bokst de bal weg.

51e minuut.
Schamrel kopt de bal weg. Mogatla rent richting de bal. Mogatla probeert naar een medespeler te passen. Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Nhlapo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehoko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngalo begaat een overtreding. Ngalo krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Barker onderschept slim de pass. Barker passt de bal zonder na te denken. Ngalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngalo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sikonde de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
la dream team - salahuddin 1:1

73e minuut.
Sikonde geeft een hoge lob. Mogatla rent richting de bal. Mogatla passt de bal zonder na te denken. Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

81e minuut.
Barker draait met de bal, schiet en ... Morula is nu in balbezit. Morula geeft een lange en hoge pass. Ngalo is nu in balbezit. Ngalo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Lehoko bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnson verovert de bal door een tackle van achteren. Johnson probeert naar een medespeler te passen. Barker is nu in balbezit. Barker draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la dream team 40%, salahuddin 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
la dream team - salahuddin 1:1