Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
la dream team Vincent
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Khan is nu in balbezit. Shange rent richting de bal. Shange probeert naar een medespeler te passen. Zuma is nu in balbezit. Zuma haalt uit met een fantastische trap. Ngaduana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Klungelig pakt Morula de bal. Woodenberg is nu in balbezit. Morula schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Morula krijgt een gele kaart. Woodenberg wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Woodenberg kan niet meer verder spelen. Mokoena komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Mono bereikt de bal nog maar net als eerste. Changwe onderschept slim de pass. Changwe probeert naar een medespeler te passen. Mokoena is nu in balbezit. Mokoena schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
la dream team - Vincent 0:1

42e minuut.
Khan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khan probeert naar een medespeler te passen. Mono probeert naar een medespeler te passen. Zuma bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
la dream team - Vincent 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la dream team 59%, Vincent 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
la dream team - Vincent 1:1

50e minuut.
Ngaduana probeert naar een medespeler te passen. Ngaka probeert de bal met de borst te controleren. Chivuta probeert naar een medespeler te passen. Shange bereikt de bal nog maar net als eerste. Shange schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
la dream team - Vincent 2:1

67e minuut.
Khan probeert de bal met de borst te controleren. Mokoena geeft een hoge lob. Masenia probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kannemeyer de bal. Kannemeyer draait met de bal, schiet en ... Rapelego verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Morula rent richting de bal. Morula geeft de bal voor. Booth kopt de bal weg. Chivuta is nu in balbezit. Chivuta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
la dream team - Vincent 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la dream team 58%, Vincent 42%.
la dream team - Vincent 3:1