Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
salahuddin HB1
Normal Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
65% Spel op eigen helft 35%
7 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.6
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Khomane bereikt de bal nog maar net als eerste. Khomane geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sapula zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tovey geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Tovey verovert de bal door een tackle van achteren. Lehoko is nu in balbezit. Tovey verovert de bal door een tackle van achteren. Tovey draait met de bal, schiet en ... Morula maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
salahuddin - HB1 0:1

7e minuut.
Cook rent richting de bal. Cook draait met de bal, schiet en ... Pedrick heeft problemen om de bal te vangen. Mogatla rent richting de bal. Mogatla draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Moriri is nu in balbezit. Tovey onderschept slim de pass. Tovey passt de bal met de wreef. Holmes rent richting de bal. Holmes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
salahuddin - HB1 0:2

22e minuut.
Pedrick bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedrick passt de bal met de wreef. Holmes rent richting de bal. Holmes draait met de bal, schiet en ... Morula probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
salahuddin - HB1 0:3

25e minuut.
Sapula onderschept slim de pass. Tovey is nu in balbezit. Sikhakhane begaat een overtreding. Sikhakhane krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Holmes passt de bal zonder na te denken. Tovey is nu in balbezit. Sikhakhane tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sikhakhane krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: salahuddin 67%, HB1 33%.
salahuddin - HB1 0:3

50e minuut.
Moriri rent richting de bal. Moriri geeft de bal voor. Sapula geeft een lange en hoge pass. Daar is Holmes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holmes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Opperman probeert naar een medespeler te passen. Tovey rent richting de bal. Tovey passt de bal zonder na te denken. Holmes is nu in balbezit. Holmes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Lehoko onderschept slim de pass. Lehoko geeft een lange en hoge pass. Changwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook is nu in balbezit. Cook haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
salahuddin - HB1 1:3

78e minuut.
Sikonde geeft een lange en hoge pass. Opperman rent richting de bal. Schamrel rent richting de bal. Opperman onderschept slim de pass. Opperman geeft een hoge lob. Morula verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Opperman passt de bal in één keer door. Pedrick rent richting de bal. Lehoko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pedrick raakt geblesseerd tijdens het duel. Wuest met een snel genomen vrije trap.
GOOOAAAAAAL!!!
salahuddin - HB1 1:4

83e minuut.
Lehoko geeft een lange en hoge pass. Wuest is nu in balbezit. Wuest speelt de bal door. Tovey is nu in balbezit. Tovey haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Moriri geeft een lange en hoge pass. Wuest is nu in balbezit. Wuest probeert naar een medespeler te passen. Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook haalt uit met een fantastische trap. Tefera bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
salahuddin - HB1 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: salahuddin 63%, HB1 37%.
salahuddin - HB1 2:4

HB1