Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HB1 salahuddin
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
40% Spel op eigen helft 60%
16 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Peer heeft problemen om de bal te vangen. Pedrick bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedrick geeft een lange en hoge pass. Tovey rent richting de bal. Tovey schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Pedrick verovert de bal door een tackle van achteren. Pedrick geeft een hoge lob. Marlin probeert naar een medespeler te passen. Holmes rent richting de bal. Holmes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Lehoko geeft een hoge lob. Inworp. McNab met de inworp. Tovey heeft problemen om de bal te vangen. Tovey schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Lehoko geeft de bal voor. Jackson rent richting de bal. Mogatla maakt een afschuwelijke overtreding. Mogatla krijgt een gele kaart. Jackson raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Jackson kan niet meer verder spelen. Wuest komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Holmes rent richting de bal. Tovey is nu in balbezit. Khomane bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovey onderschept slim de pass. Tovey schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HB1 - salahuddin 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HB1 37%, salahuddin 63%.
HB1 - salahuddin 1:0

51e minuut.
Holmes bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovey bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmes is nu in balbezit. Tovey bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovey schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Marlin met een snelle inworp. McNab geeft een lange en hoge pass. Daar is Moriri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holmes rent richting de bal. Holmes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Pedrick bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedrick passt de bal in één keer door. Holmes bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmes schiet op doel. Khomane probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HB1 - salahuddin 2:0

78e minuut.
Mogatla passt de bal in één keer door. Peer geeft een hoge lob. Tefera probeert wanhopig de bal te grijpen. Cook is nu in balbezit. Cook draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HB1 43%, salahuddin 57%.
HB1 - salahuddin 2:0
HB1