Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
yollande f.c.riadh
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


1e minuut.
August heeft problemen om de bal te vangen. Mudau rent richting de bal. August schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. August krijgt een gele kaart. Mudau raakt geblesseerd tijdens het duel. Ntuli zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Chivuta springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
yollande - f.c.riadh 0:1

12e minuut.
Chivuta is nu in balbezit. Tefera onderschept slim de pass. Tefera geeft een lange en hoge pass. August rent richting de bal. August schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Roper bereikt de bal nog maar net als eerste. Roper met een sublieme pass. Gopane rent richting de bal. August onderschept slim de pass. August haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Ngwenya met een sublieme pass. Chivuta is nu in balbezit. Vries onderschept slim de pass. Mudau onderschept slim de pass. Mudau haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Mudau de bal. Mudau haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
yollande - f.c.riadh 0:2

28e minuut.
Van Zyl onderschept slim de pass. Van Zyl geeft de bal voor. Roper kopt de bal weg. August is nu in balbezit. August haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Gopane geeft een lange en hoge pass. Daar is Mathombo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mudau bereikt de bal nog maar net als eerste. Chivuta is nu in balbezit. Chivuta schiet op doel. Makaab verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Chivuta bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Inworp. Burton zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vries is nu in balbezit. Mudau verovert de bal door een tackle van achteren. Mudau haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yollande 45%, f.c.riadh 55%.
yollande - f.c.riadh 0:2

69e minuut.
August is nu in balbezit. Roper rent richting de bal. August rent richting de bal. Roper rent richting de bal. Roper draait met de bal, schiet en ... Paal!

80e minuut.
Ntuli rent richting de bal. August onderschept slim de pass. August met een sublieme pass. Roper rent richting de bal. Roper schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Ntuli bereikt de bal nog maar net als eerste. Roper verovert de bal door een tackle van achteren. Roper speelt de bal door. August is nu in balbezit. August schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yollande 34%, f.c.riadh 66%.
yollande - f.c.riadh 0:2