Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
f.c.riadh yollande
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 17.7
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Mathombo rent richting de bal. Mathombo geeft een lange en hoge pass. Ntuli kopt de bal weg. Chivuta rent richting de bal. Chivuta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c.riadh - yollande 1:0

4e minuut.
Mudau is nu in balbezit. Gama onderschept slim de pass. Ramakgopa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ramakgopa krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Chivuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mudau is nu in balbezit. Gama bereikt de bal nog maar net als eerste. Chivuta onderschept slim de pass. Chivuta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Mudau rent richting de bal. Tau is nu in balbezit. Tau probeert naar een medespeler te passen. Roper is nu in balbezit. Roper schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Tau speelt de bal door. Roper bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramakgopa bereikt de bal nog maar net als eerste. Roper bereikt de bal nog maar net als eerste. Roper haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Phiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Zyl onderschept slim de pass. Van Zyl speelt de bal door. August bereikt de bal nog maar net als eerste. August schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Klungelig pakt Cameron de bal. Ngwenya is nu in balbezit. Ngwenya speelt de bal door. Chivuta is nu in balbezit. Chivuta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c.riadh 56%, yollande 44%.
f.c.riadh - yollande 1:0

50e minuut.
Roper is nu in balbezit. August rent richting de bal. Roper rent richting de bal. Roper schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pule de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Tau passt de bal zonder na te denken. Roper bereikt de bal nog maar net als eerste. Roper passt de bal in één keer door. August bereikt de bal nog maar net als eerste. August haalt uit met een fantastische trap. Brewer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
f.c.riadh - yollande 1:1

83e minuut.
Tau passt de bal zonder na te denken. August is nu in balbezit. Pule bereikt de bal nog maar net als eerste. August rent richting de bal. August draait met de bal, schiet en ... Brewer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c.riadh - yollande 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c.riadh 53%, yollande 47%.
f.c.riadh - yollande 1:2