Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
yollande salahuddin
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


17e minuut.
Van Zyl geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sikonde de bal. August is nu in balbezit. August draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Moriri onderschept slim de pass. Tefera bereikt de bal nog maar net als eerste. Tefera geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt August de bal. August schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Khan geeft de bal voor. Daar is August, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roper is nu in balbezit. August bereikt de bal nog maar net als eerste. August draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yollande 43%, salahuddin 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
yollande - salahuddin 0:0

52e minuut.
Tefera met een sublieme pass. Vries bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikhakhane tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vries raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Vries kan niet meer verder spelen. Sikhosana komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Khomane geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tefera met de inworp. Van Zyl rent richting de bal. Van Zyl geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Sikhosana geeft de bal voor. August bereikt de bal nog maar net als eerste. August speelt de bal door. Roper bereikt de bal nog maar net als eerste. Roper haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Peer rent richting de bal. Khan onderschept slim de pass. Khan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Roper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roper geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Sikhosana speelt de bal door. Klungelig pakt Tefera de bal. Tefera geeft een lange en hoge pass. August rent richting de bal. August haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Mine verovert de bal door een tackle van achteren. Tefera rent richting de bal. Tefera geeft de bal voor. Van Zyl rent richting de bal. Van Zyl geeft een hoge lob. Morula verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. August rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
yollande - salahuddin 1:0

89e minuut.
Nhlapo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peer geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cook de bal. Mogatla is nu in balbezit. Mogatla schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yollande 33%, salahuddin 67%.
yollande - salahuddin 1:0