Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
salahuddin yollande
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.5
average Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Cook probeert naar een medespeler te passen. Peer rent richting de bal. Peer passt de bal met de wreef. Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook schiet op doel. Makaab probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Roper bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehoko is nu in balbezit. Roper probeert naar een medespeler te passen. August rent richting de bal. August schiet op doel. Morula verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Roper verovert de bal door een tackle van achteren. Roper passt de bal met de wreef. August is nu in balbezit. August haalt uit met een fantastische trap. Morula werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
salahuddin - yollande 0:1

22e minuut.
Cameron geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mogatla is nu in balbezit. Mogatla haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: salahuddin 44%, yollande 56%.
salahuddin - yollande 0:1

56e minuut.
Nhlapo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nhlapo geeft de bal voor. Moriri heeft problemen om de bal te vangen. August rent richting de bal. August schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Cameron bereikt de bal nog maar net als eerste. Cameron geeft een hoge lob. Khomane heeft problemen om de bal te vangen. August verovert de bal door een tackle van achteren. August draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Na een snelle pass probeert Lehoko de bal onder controle te krijgen. Roper is nu in balbezit. Roper speelt de bal door. August rent richting de bal. August haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: salahuddin 59%, yollande 41%.
salahuddin - yollande 0:1