Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vincent Taitans
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 16.1
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Sephadi is nu in balbezit. Sephadi passt de bal zonder na te denken. Sapula bereikt de bal nog maar net als eerste. Kannemeyer onderschept slim de pass. Kannemeyer schiet op doel. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Klungelig pakt Ngaka de bal. Manyathi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngaka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ngaka krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Manyathi heeft problemen om de bal te vangen. Sephadi onderschept slim de pass. Sephadi probeert naar een medespeler te passen. Kannemeyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kannemeyer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vincent 58%, Taitans 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vincent - Taitans 0:0

51e minuut.
Du Bois met een snelle inworp. Howie bereikt de bal nog maar net als eerste. Chenene speelt de bal door. Liau geeft een lange en hoge pass. Raboroko krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Changwe is nu in balbezit. Changwe geeft een lange en hoge pass. Du Bois kopt de bal weg. Sibaya controleert de bal met de borst. Sibaya schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vincent - Taitans 0:1

71e minuut.
Tembo trapt de bal weg van het doel. Lottering kopt de bal weg. Sibaya is nu in balbezit. Sibaya schiet op doel. Harvey probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Manyathi passt de bal met de wreef. Woodenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodenberg passt de bal in één keer door. Sibaya rent richting de bal. Sibaya schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Daar is Booth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sibaya is nu in balbezit. Lottering is nu in balbezit. Sibaya is nu in balbezit. Sibaya schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vincent 69%, Taitans 31%.
Vincent - Taitans 0:1