Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HB1 f.c.riadh
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
16 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 15.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Tovey met een sublieme pass. Daar is Holmes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Shai. Shai krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Ramakgopa geeft een hoge lob. Chivuta is nu in balbezit. Changwe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chivuta raakt geblesseerd tijdens het duel. Shai wilt de vrije trap nemen. Tefera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Burton met de inworp. Shai is nu in balbezit. Shai met een sublieme pass. Ntuli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntuli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Opperman met een snelle inworp. Sapula met een sublieme pass. Holmes bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Daar is Phiri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sapula bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapula passt de bal met de wreef. Holmes heeft problemen om de bal te vangen. Holmes haalt uit met een fantastische trap. Brewer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HB1 - f.c.riadh 1:0

30e minuut.
Brewer met een harde bal richting middenveld. Jackson bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ramakgopa zijn tegenspeler op de grond. Ramakgopa krijgt een gele kaart. Jackson wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Jackson zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Holmes rent richting de bal. Holmes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Tovey bereikt de bal nog maar net als eerste. Pule legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tovey raakt geblesseerd tijdens het duel. Tovey neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
HB1 - f.c.riadh 2:0

39e minuut.
Holmes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntuli onderschept slim de pass. Tovey is nu in balbezit. Holmes is nu in balbezit. Holmes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HB1 - f.c.riadh 3:0

41e minuut.
Burton met een sublieme pass. Chivuta is nu in balbezit. Chivuta schiet op doel. Na een snelle pass probeert Shai de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
HB1 - f.c.riadh 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HB1 54%, f.c.riadh 46%.
HB1 - f.c.riadh 3:1

52e minuut.
Ramakgopa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovey onderschept slim de pass. Tovey passt de bal met de wreef. Holmes is nu in balbezit. Holmes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HB1 - f.c.riadh 4:1

57e minuut.
Ramakgopa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramakgopa passt de bal in één keer door. Burton bereikt de bal nog maar net als eerste. Burton geeft een lange en hoge pass. Chivuta krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Holmes rent richting de bal. Tovey bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmes bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovey rent richting de bal. Tovey haalt uit met een fantastische trap. Brewer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
McNab geeft de bal voor. Brewer probeert naar een medespeler te passen. Pedrick kopt de bal weg. Holmes is nu in balbezit. Holmes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HB1 48%, f.c.riadh 52%.
HB1 - f.c.riadh 4:1
HB1