Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vincent yollande
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Woodenberg is nu in balbezit. Kannemeyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mofokeng rent richting de bal. Mofokeng draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mine de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vincent - yollande 1:0

12e minuut.
Booth rent richting de bal. Booth geeft de bal voor. Tefera kopt de bal weg. Kannemeyer heeft problemen om de bal te vangen. Kannemeyer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Mofokeng is nu in balbezit. Vries onderschept slim de pass. Vries passt de bal zonder na te denken. Van Zyl bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Zyl geeft een hoge lob. Paal! Ngaduana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Ngaduana trapt de bal weg van het doel. Changwe probeert naar een medespeler te passen. Kannemeyer rent richting de bal. Kannemeyer haalt uit met een fantastische trap. Makaab probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vincent 44%, yollande 56%.
Vincent - yollande 1:0

56e minuut.
Mofokeng is nu in balbezit. Cameron legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mofokeng is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mofokeng neemt de penalty, wat een uithaal! Makaab probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vincent - yollande 2:0

60e minuut.
Tau rent richting de bal. Tau passt de bal zonder na te denken. August rent richting de bal. August haalt uit met een fantastische trap. Ngaduana maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vincent - yollande 2:1

62e minuut.
Woodenberg rent richting de bal. Roper verovert de bal door een tackle van achteren. August is nu in balbezit. Roper bereikt de bal nog maar net als eerste. Roper schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vincent - yollande 2:2

73e minuut.
Khan is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Goldie met een snelle inworp. Mofokeng rent richting de bal. Mofokeng geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Booth kopt de bal weg. Woodenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodenberg geeft een hoge lob. Kannemeyer is nu in balbezit. Kannemeyer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vincent - yollande 3:2

86e minuut.
Mofokeng kopt de bal weg. Tefera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Changwe probeert naar een medespeler te passen. Kannemeyer is nu in balbezit. Kannemeyer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vincent 44%, yollande 56%.
Vincent - yollande 3:2