Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
yollande Vincent
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
37% Spel op eigen helft 63%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
August probeert naar een medespeler te passen. Kannemeyer rent richting de bal. Mine rent richting de bal. Mofokeng rent richting de bal. Mofokeng draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Chenene heeft problemen om de bal te vangen. Khan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khan geeft de bal voor. Van Zyl bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Zyl haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Gama verovert de bal door een tackle van achteren. Roper is nu in balbezit. Roper probeert naar een medespeler te passen. August rent richting de bal. August haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
yollande - Vincent 1:0

11e minuut.
Tau heeft problemen om de bal te vangen. Tau probeert naar een medespeler te passen. Khan is nu in balbezit. Khan geeft een lange en hoge pass. Booth kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. August is nu in balbezit. August haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
yollande - Vincent 2:0

31e minuut.
Tau met een sublieme pass. Cameron bereikt de bal nog maar net als eerste. Tau heeft problemen om de bal te vangen. Kannemeyer rent richting de bal. Kannemeyer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
August speelt de bal door. Kannemeyer probeert naar een medespeler te passen. Tau probeert naar een medespeler te passen. Khan is nu in balbezit. Khan geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yollande 40%, Vincent 60%.
yollande - Vincent 2:0

58e minuut.
Ngaduana trapt de bal weg. Van Zyl is nu in balbezit. Van Zyl probeert naar een medespeler te passen. August is nu in balbezit. August draait met de bal, schiet en ... Paal!

74e minuut.
Ngaduana trapt de bal weg. Gama is nu in balbezit. Mofokeng schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mofokeng is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

80e minuut.
August bereikt de bal nog maar net als eerste. Harvey verovert de bal door een tackle van achteren. Roper rent richting de bal. August rent richting de bal. August haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
yollande - Vincent 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yollande 34%, Vincent 66%.
yollande - Vincent 3:0