Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
salahuddin Taitans
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
17 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.3
average Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Nhlapo passt de bal met de wreef. Liau bereikt de bal nog maar net als eerste. Liau passt de bal met de wreef. Cook heeft problemen om de bal te vangen. Cook haalt uit met een fantastische trap. Tembo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
salahuddin - Taitans 1:0

10e minuut.
Lehoko speelt de bal door. Cook is nu in balbezit. Manyathi is nu in balbezit. Cook onderschept slim de pass. Cook draait met de bal, schiet en ... Tembo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Masehe geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peer met een snelle inworp. Mogatla bereikt de bal nog maar net als eerste. Mogatla schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Lehoko rent richting de bal. Lehoko probeert naar een medespeler te passen. Mogatla speelt de bal door. Daar is Cook, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cook schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Lehoko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Maphuste komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Mogatla bereikt de bal nog maar net als eerste. Mogatla geeft de bal voor. Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Nhlapo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Howie met een snelle inworp. Lottering bereikt de bal nog maar net als eerste. Lottering schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: salahuddin 48%, Taitans 52%.
salahuddin - Taitans 1:0

46e minuut.
Lottering probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sibaya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mogatla tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sibaya raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Sibaya kan niet meer verder spelen. Khan komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Schamrel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sikhakhane rent richting de bal. Sikhakhane geeft een lange en hoge pass. Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
salahuddin - Taitans 2:0

58e minuut.
Manyathi is nu in balbezit. Du Bois rent richting de bal. Mogatla is nu in balbezit. Cook rent richting de bal. Cook draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Manyathi onderschept slim de pass. Maphuste is nu in balbezit. Maphuste met een sublieme pass. Klungelig pakt Cook de bal. Cook schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
salahuddin - Taitans 3:0

75e minuut.
Manyathi passt de bal in één keer door. Du Bois rent richting de bal. Du Bois speelt de bal door. Khan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Du Bois rent richting de bal. Peer begaat een overtreding. Du Bois raakt geblesseerd tijdens het duel. Du Bois zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Khomane de bal. Khan is nu in balbezit. Khan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: salahuddin 52%, Taitans 48%.
salahuddin - Taitans 3:0