Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HB1 real madrif
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Ndlazi kopt de bal weg. Opperman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mokoena is nu in balbezit. Mokoena schiet op doel. Tefera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HB1 - real madrif 0:1

15e minuut.
Jackson rent richting de bal. Jackson probeert naar een medespeler te passen. Holmes bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HB1 - real madrif 1:1

17e minuut.
Ndlazi probeert naar een medespeler te passen. Issa rent richting de bal. Tovey verovert de bal door een tackle van achteren. Holmes bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HB1 - real madrif 2:1

19e minuut.
Jackson passt de bal met de wreef. Mckain bereikt de bal nog maar net als eerste. Mckain speelt de bal door. Sapula bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapula geeft de bal voor. Rangers verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rangers probeert naar een medespeler te passen. Pedrick heeft problemen om de bal te vangen. Issa is nu in balbezit. Tovey onderschept slim de pass. Tovey draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Koali is nu in balbezit. Koali probeert naar een medespeler te passen. McNab met een sublieme pass. Holmes rent richting de bal. Holmes draait met de bal, schiet en ... Rangers bokst de bal weg.

30e minuut.
Marlin is nu in balbezit. Rantili onderschept slim de pass. Rantili probeert naar een medespeler te passen. Mokoena bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokoena draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HB1 49%, real madrif 51%.
HB1 - real madrif 2:1

78e minuut.
August bereikt de bal nog maar net als eerste. August geeft een lange en hoge pass. Marlin kopt de bal weg. Tovey rent richting de bal. Tovey passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Ndlazi met een sublieme pass. Jackson probeert naar een medespeler te passen. August is nu in balbezit. Holmes verovert de bal door een tackle van achteren. Holmes schiet op doel. Rangers verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HB1 46%, real madrif 54%.
HB1 - real madrif 2:1
HB1