Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
f.c.riadh la dream team
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 14
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


11e minuut.
Mono heeft problemen om de bal te vangen. Burton bereikt de bal nog maar net als eerste. Burton passt de bal in één keer door. Chivuta rent richting de bal. Chivuta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Chivuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Shai onderschept slim de pass. Shai speelt de bal door. Chivuta rent richting de bal. Chivuta haalt uit met een fantastische trap. Rapelego probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c.riadh - la dream team 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c.riadh 44%, la dream team 56%.
f.c.riadh - la dream team 1:0

46e minuut.
Chivuta is nu in balbezit. Chivuta onderschept slim de pass. Shai rent richting de bal. Shai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
f.c.riadh - la dream team 2:0

47e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Rapelego niet meer kan verder spelen. Moyo komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Ngwenya speelt de bal door. Tovey is nu in balbezit. Shange bereikt de bal nog maar net als eerste. Shange schiet op doel. Brewer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Gopane geeft een lange en hoge pass. Mono heeft problemen om de bal te vangen. Chivuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Shai is nu in balbezit. Shai draait met de bal, schiet en ... Paal!

63e minuut.
Chivuta passt de bal in één keer door. Shange is nu in balbezit. Shange met een sublieme pass. Ngalo heeft problemen om de bal te vangen. Ngalo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Chivuta probeert naar een medespeler te passen. Ntuli met een sublieme pass. Adams rent richting de bal. Chivuta verovert de bal door een tackle van achteren. Chivuta draait met de bal, schiet en ... Moyo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Phiri geeft een lange en hoge pass. Burton bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mhlanga. Mhlanga krijgt een gele kaart. Burton raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c.riadh 55%, la dream team 45%.
f.c.riadh - la dream team 2:0