Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
yollande la dream team
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 16.1
poor Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


3e minuut.
Morula bereikt de bal nog maar net als eerste. Morula geeft een lange en hoge pass. Barker bereikt de bal nog maar net als eerste. Barker schiet op doel. Makaab probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
yollande - la dream team 0:1

14e minuut.
Klungelig pakt Shange de bal. Vries bereikt de bal nog maar net als eerste. Shange tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Shange krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Chivuta geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Vries de bal onder controle te krijgen. Shange is nu in balbezit. Barker is nu in balbezit. Barker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
yollande - la dream team 0:2

23e minuut.
Madide geeft een lange en hoge pass. Tefera kopt de bal weg. Vries heeft problemen om de bal te vangen. Barker is nu in balbezit. Barker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
yollande - la dream team 0:3

30e minuut.
Cameron rent richting de bal. Cameron geeft een lange en hoge pass. Mono rent richting de bal. Roper bereikt de bal nog maar net als eerste. Roper haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yollande 49%, la dream team 51%.
yollande - la dream team 0:3

49e minuut.
Cameron met een snelle inworp. Tau bereikt de bal nog maar net als eerste. Tau probeert naar een medespeler te passen. August rent richting de bal. August schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Chivuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Chivuta passt de bal zonder na te denken. Vries is nu in balbezit. Barker verovert de bal door een tackle van achteren. Barker schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Shange bereikt de bal nog maar net als eerste. Shange passt de bal in één keer door. Barker bereikt de bal nog maar net als eerste. Barker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
yollande - la dream team 0:4

71e minuut.
Mhlanga geeft de bal voor. Vries kopt de bal weg. Daar is Roper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roper passt de bal zonder na te denken. Mono speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Vries is nu in balbezit. Vries geeft een lange en hoge pass. Daar is Adams, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vries rent richting de bal. Vries draait met de bal, schiet en ... Rapelego verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yollande 53%, la dream team 47%.
yollande - la dream team 0:4