Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Taitans HB1
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
2 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 18.4
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


21e minuut.
McNab speelt de bal door. Holmes rent richting de bal. Du Bois rent richting de bal. Tovey onderschept slim de pass. Tovey haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Pedrick probeert naar een medespeler te passen. Jackson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackson passt de bal met de wreef. Tovey bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovey haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Du Bois speelt de bal door. Pedrick bereikt de bal nog maar net als eerste. Sibaya onderschept slim de pass. Sibaya haalt uit met een fantastische trap. Tefera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Taitans - HB1 1:0

42e minuut.
Du Bois passt de bal met de wreef. Jackson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sibaya schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Sibaya naar de kleedkamers voor een vroege douche. Jackson raakt geblesseerd tijdens het duel. Opperman zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sapula is nu in balbezit. Holmes verovert de bal door een tackle van achteren. Holmes schiet op doel. Tembo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taitans 48%, HB1 52%.
Taitans - HB1 1:0

52e minuut.
Pedrick probeert naar een medespeler te passen. Du Bois rent richting de bal. Lottering is nu in balbezit. Lottering draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Taitans - HB1 2:0

77e minuut.
Tovey geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Liau de bal. Sapula is nu in balbezit. Sapula geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taitans 58%, HB1 42%.
Taitans - HB1 2:0

HB1