Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real madrif salahuddin
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.4
weak Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Mogatla rent richting de bal. Mogatla probeert naar een medespeler te passen. August speelt de bal door. Cook rent richting de bal. Cook draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Sikhakhane geeft een lange en hoge pass. Barlow kopt de bal weg. Issa met een sublieme pass. Mokoena bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokoena haalt uit met een fantastische trap. Morula bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Mhlanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Mhlanga geeft de bal voor. Klungelig pakt Peer de bal. Cook rent richting de bal. Cook schiet op doel. Rangers bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
real madrif - salahuddin 0:1

20e minuut.
Sikhakhane rent richting de bal. Issa verovert de bal door een tackle van achteren. Koali bereikt de bal nog maar net als eerste. Koali draait met de bal, schiet en ... Morula maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
real madrif - salahuddin 1:1

23e minuut.
Issa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rantili bereikt de bal nog maar net als eerste. Moriri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rantili wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Rantili kan niet meer verder spelen. Motaung komt het veld opgelopen. Issa met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Motaung passt de bal in één keer door. Maphuste bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokoena verovert de bal door een tackle van achteren. Koali rent richting de bal. Koali haalt uit met een fantastische trap. Morula kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Sikhakhane speelt de bal door. Schamrel rent richting de bal. Schamrel speelt de bal door. Cook heeft problemen om de bal te vangen. Cook draait met de bal, schiet en ... Rangers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real madrif 39%, salahuddin 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
real madrif - salahuddin 1:1

55e minuut.
Nhlapo speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Olivier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sebola bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebola geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Nhlapo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sikhakhane is nu in balbezit. Sikhakhane probeert naar een medespeler te passen. Cook is nu in balbezit. Cook schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Rangers trapt de bal weg. Koali is nu in balbezit. Koali probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mokoena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mokoena schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Sebola rent richting de bal. Sebola geeft de bal voor. Sikhakhane rent richting de bal. Koali is nu in balbezit. Koali haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
real madrif - salahuddin 2:1

74e minuut.
Mokoena passt de bal zonder na te denken. Peer bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivier tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Olivier krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Peer geeft een lange en hoge pass. Mhlanga probeert de bal aan de voet te houden. Cook rent richting de bal. Cook schiet op doel. August probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Rangers trapt de bal weg. Inworp. Moriri met de inworp. Schamrel is nu in balbezit. Schamrel geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Peer passt de bal zonder na te denken. Mogatla rent richting de bal. Mogatla passt de bal zonder na te denken. Cook rent richting de bal. Cook schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real madrif 36%, salahuddin 64%.
real madrif - salahuddin 2:1