Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
salahuddin real madrif
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.4
average Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Inworp. Rantili zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Issa rent richting de bal. Issa probeert naar een medespeler te passen. Koali is nu in balbezit. Paal! Koali bereikt de bal nog maar net als eerste. Koali haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
salahuddin - real madrif 0:1

3e minuut.
Doeltrap. Rangers trapt de bal weg van het doel. Motaung kopt de bal weg. Khomane is nu in balbezit. Khomane schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Khomane geeft een lange en hoge pass. Khomane heeft problemen om de bal te vangen. Koali rent richting de bal. Koali draait met de bal, schiet en ... Morula probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
salahuddin - real madrif 0:2

11e minuut.
Rantili probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Koali is nu in balbezit. Koali probeert naar een medespeler te passen. Motaung is nu in balbezit. Motaung schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Cook is nu in balbezit. Cook schiet op doel. August probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Schamrel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Peer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook draait met de bal, schiet en ... Rangers maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
salahuddin - real madrif 1:2

16e minuut.
Koali bereikt de bal nog maar net als eerste. Mogatla onderschept slim de pass. Mogatla passt de bal zonder na te denken. Cook rent richting de bal. Cook haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Koali is nu in balbezit. Moriri verovert de bal door een tackle van achteren. Khomane onderschept slim de pass. Khomane schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
salahuddin - real madrif 1:3

39e minuut.
Lehoko passt de bal in één keer door. Mogatla bereikt de bal nog maar net als eerste. Motaung rent richting de bal. Mogatla onderschept slim de pass. Mogatla geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: salahuddin 47%, real madrif 53%.
salahuddin - real madrif 1:3

53e minuut.
Khomane bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehoko legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Khomane is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Koali neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
salahuddin - real madrif 1:4

70e minuut.
Lehoko kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Khomane. Lehoko raakt geblesseerd tijdens het duel. Sikhakhane zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. August heeft problemen om de bal te vangen. Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook schiet op doel. Rangers probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Cook heeft problemen om de bal te vangen. Mogatla is nu in balbezit. Cook rent richting de bal. Mogatla rent richting de bal. Mogatla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
salahuddin - real madrif 2:4

75e minuut.
Klungelig pakt Khomane de bal. Khomane geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Mogatla de bal onder controle te krijgen. Koali is nu in balbezit. Koali schiet op doel. Morula verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Khomane is nu in balbezit. Koali rent richting de bal. Khomane rent richting de bal. Koali rent richting de bal. Koali draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Moriri heeft problemen om de bal te vangen. Moriri geeft een lange en hoge pass. Barlow geeft de bal voor. Koali bereikt de bal nog maar net als eerste. Koali haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: salahuddin 65%, real madrif 35%.
salahuddin - real madrif 2:4