Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HB1 yollande
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Mine met een harde bal richting middenveld. Roper kopt de bal weg. Mabalane probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. August rent richting de bal. August haalt uit met een fantastische trap. Tefera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HB1 - yollande 0:1

8e minuut.
Marlin kopt de bal weg. Tau rent richting de bal. Tau passt de bal met de wreef. August bereikt de bal nog maar net als eerste. August haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
HB1 - yollande 0:2

14e minuut.
Gama is nu in balbezit. Tovey onderschept slim de pass. Holmes rent richting de bal. Tovey bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovey draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Pedrick is nu in balbezit. Roper verovert de bal door een tackle van achteren. Roper speelt de bal door. August bereikt de bal nog maar net als eerste. August draait met de bal, schiet en ... Tefera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
McNab kopt de bal weg. Tau heeft problemen om de bal te vangen. Tau passt de bal in één keer door. August bereikt de bal nog maar net als eerste. August schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HB1 56%, yollande 44%.
HB1 - yollande 0:2

47e minuut.
Tefera passt de bal zonder na te denken. Van Zyl probeert de bal aan de voet te houden. Van Zyl geeft de bal voor. August rent richting de bal. August haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Na een snelle pass probeert Mabalane de bal onder controle te krijgen. Jackson kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Khan de bal onder controle te krijgen. August is nu in balbezit. August draait met de bal, schiet en ... Tefera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mabalane geeft de bal voor. Holmes bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmes passt de bal met de wreef. Tovey is nu in balbezit. Tovey schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Tovey is nu in balbezit. Tovey haalt uit met een fantastische trap. Mathombo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Makaab probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Holmes is nu in balbezit. Holmes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HB1 - yollande 1:2

56e minuut.
Cameron passt de bal in één keer door. Tau probeert naar een medespeler te passen. Roper speelt de bal door. August rent richting de bal. August schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Pedrick onderschept slim de pass. Pedrick probeert naar een medespeler te passen. Holmes rent richting de bal. Holmes haalt uit met een fantastische trap. Mine probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Jackson is nu in balbezit. Jackson geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Pedrick de bal onder controle te krijgen. August is nu in balbezit. August draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Van Zyl met een sublieme pass. Pedrick speelt de bal door. Holmes is nu in balbezit. Tovey is nu in balbezit. Tovey schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Roper passt de bal met de wreef. August bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedrick bereikt de bal nog maar net als eerste. August verovert de bal door een tackle van achteren. August schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Sapula bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapula geeft de bal voor. Klungelig pakt Holmes de bal. Tovey rent richting de bal. Tovey draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Pedrick is nu in balbezit. Gama onderschept slim de pass. Gama probeert naar een medespeler te passen. Roper is nu in balbezit. Roper haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HB1 45%, yollande 55%.
HB1 - yollande 1:2
HB1