Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vincent real madrif
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Ndlazi rent richting de bal. Mofokeng rent richting de bal. Kannemeyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mofokeng rent richting de bal. Mofokeng schiet op doel. Rangers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Woodenberg rent richting de bal. Ndlazi onderschept slim de pass. Chenene rent richting de bal. Koali verovert de bal door een tackle van achteren. Koali schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Mokoena bereikt de bal nog maar net als eerste. Harvey is nu in balbezit. Mokoena verovert de bal door een tackle van achteren. Mokoena haalt uit met een fantastische trap. Ngaduana probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vincent - real madrif 0:1

27e minuut.
Kannemeyer rent richting de bal. Koali rent richting de bal. Kannemeyer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kannemeyer krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Mofokeng probeert de bal aan de voet te houden. Chenene rent richting de bal. Chenene probeert naar een medespeler te passen. Kannemeyer is nu in balbezit. Kannemeyer schiet op doel. Rangers bokst de bal weg.

44e minuut.
Issa probeert naar een medespeler te passen. Mokoena met een sublieme pass. Ngaka is nu in balbezit. Koali verovert de bal door een tackle van achteren. Koali schiet op doel. Ngaduana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vincent 49%, real madrif 51%.
Vincent - real madrif 0:1

55e minuut.
Motaung rent richting de bal. Motaung probeert naar een medespeler te passen. Daar is Issa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kannemeyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kannemeyer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Woodenberg verovert de bal door een tackle van achteren. Woodenberg geeft de bal voor. Barlow heeft problemen om de bal te vangen. Kannemeyer rent richting de bal. Kannemeyer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Barlow rent richting de bal. Barlow probeert naar een medespeler te passen. Koali rent richting de bal. Mokoena rent richting de bal. Mokoena draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vincent - real madrif 0:2

63e minuut.
Harvey probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sebola neemt de hoekschop. Mokoena is nu in balbezit. Mokoena haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Ndlazi probeert naar een medespeler te passen. Ngaduana probeert naar een medespeler te passen. Mhlanga heeft problemen om de bal te vangen. Kannemeyer rent richting de bal. Kannemeyer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vincent 47%, real madrif 53%.
Vincent - real madrif 0:2