Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Basland United romarijus
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 14
5 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beinartas met een snelle inworp. Jakubickas is nu in balbezit. Ribelis verovert de bal door een tackle van achteren. Ribelis geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Ribelis probeert naar een medespeler te passen. Bendaravičius bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Veršinskas. Veršinskas krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Teras bereikt de bal nog maar net als eerste. Karkazas onderschept slim de pass. Karkazas probeert naar een medespeler te passen. Tauginas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tauginas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Bendaravičius kopt de bal weg. Daar is Ribelis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ribelis passt de bal in één keer door. Veršinskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Veršinskas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Teras onderschept slim de pass. Karkazas rent richting de bal. Met opzet legt Teras zijn tegenspeler op de grond. Teras krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Tauginas kopt de bal weg. Klungelig pakt Sturlis de bal. Sturlis passt de bal in één keer door. Užumeckas is nu in balbezit. Užumeckas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Ribelis onderschept slim de pass. Ribelis passt de bal met de wreef. Veršinskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Veršinskas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Gijūnas trapt de bal weg van het doel. Teras bereikt de bal nog maar net als eerste. Karkazas verovert de bal door een tackle van achteren. Užumeckas rent richting de bal. Užumeckas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Basland United 48%, romarijus 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Basland United - romarijus 0:0

54e minuut.
Valatkevičius kopt de bal weg. Karkazas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ribelis. Ribelis krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Karkazas rent richting de bal. Karkazas geeft de bal voor. Sturlis kopt de bal weg. Tauginas is nu in balbezit. Tauginas haalt uit met een fantastische trap. Skujus bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Basland United 53%, romarijus 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Basland United - romarijus 0:0