Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Basland United Nuts
Normal Tactiek Nuts
48% Balbezit 52%
69% Spel op eigen helft 31%
4 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 31.9
poor Schieten good
poor Passen weak
poor Verdedigen solid


2e minuut.
Doeltrap. Skujus met een harde bal richting middenveld. Ribelis speelt de bal door. Zanjevas rent richting de bal. Zanjevas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Troškauskas kopt de bal weg. Čiglincevas geeft een lange en hoge pass. Šubodiorovas is nu in balbezit. Šubodiorovas schiet op doel. Skujus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Məmmədli geeft de bal voor. Beinartas bereikt de bal nog maar net als eerste. Čiglincevas maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Čiglincevas naar de kleedkamers voor een vroege douche.

10e minuut.
Məmmədli passt de bal in één keer door. Pšemeneckis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pšemeneckis passt de bal zonder na te denken. Šubodiorovas is nu in balbezit. Šubodiorovas draait met de bal, schiet en ... Skujus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Lacis onderschept slim de pass. Lacis geeft de bal voor. Pšemeneckis is nu in balbezit. Pšemeneckis haalt uit met een fantastische trap. Duvanovas probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basland United - Nuts 0:1

20e minuut.
Šubodiorovas passt de bal zonder na te denken. Valatkevičius rent richting de bal. Pšemeneckis verovert de bal door een tackle van achteren. Pšemeneckis schiet op doel. Skujus probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Ribelis heeft problemen om de bal te vangen. Məmmədli is nu in balbezit. Ribelis maakt een afschuwelijke overtreding. Ribelis krijgt een gele kaart. Məmmədli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jančaras komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Šubodiorovas is nu in balbezit. Pšemeneckis is nu in balbezit. Šubodiorovas rent richting de bal. Pšemeneckis rent richting de bal. Pšemeneckis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Šyvis geeft een lange en hoge pass. Šubodiorovas kopt de bal weg. Pšemeneckis bereikt de bal nog maar net als eerste. Šubodiorovas rent richting de bal. Šubodiorovas schiet op doel. Skujus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basland United - Nuts 0:2

39e minuut.
Valatkevičius rent richting de bal. Šubodiorovas verovert de bal door een tackle van achteren. Šubodiorovas probeert naar een medespeler te passen. Pšemeneckis is nu in balbezit. Pšemeneckis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basland United - Nuts 0:3

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Məmmədli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šubodiorovas rent richting de bal. Šubodiorovas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basland United - Nuts 0:4

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ruibis komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Pšemeneckis verovert de bal door een tackle van achteren. Pšemeneckis met een sublieme pass. Šubodiorovas rent richting de bal. Šubodiorovas haalt uit met een fantastische trap. Skujus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basland United - Nuts 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Basland United 68%, Nuts 32%.
FC Basland United - Nuts 0:5

50e minuut.
Beinartas is nu in balbezit. Pšemeneckis onderschept slim de pass. Pšemeneckis geeft de bal voor. Šubodiorovas rent richting de bal. Šubodiorovas schiet op doel. Skujus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basland United - Nuts 0:6

59e minuut.
Ribelis rent richting de bal. Ribelis passt de bal in één keer door. Teras rent richting de bal. Šubodiorovas onderschept slim de pass. Šubodiorovas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Skujus probeert naar een medespeler te passen. Šyvis kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Šubodiorovas de bal onder controle te krijgen. Pšemeneckis rent richting de bal. Pšemeneckis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Šyvis passt de bal in één keer door. Šubodiorovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Teras bereikt de bal nog maar net als eerste. Šubodiorovas verovert de bal door een tackle van achteren. Šubodiorovas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basland United - Nuts 0:7

66e minuut.
Teras rent richting de bal. Məmmədli onderschept slim de pass. Pšemeneckis rent richting de bal. Pšemeneckis schiet op doel. Na een snelle pass probeert Duvanovas de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Prudnikas heeft problemen om de bal te vangen. Skujus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Šubodiorovas rent richting de bal. Šubodiorovas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basland United - Nuts 0:8

67e minuut.
Slabačiauskas komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Slabačiauskas met de inworp. Pšemeneckis heeft problemen om de bal te vangen. Pšemeneckis passt de bal met de wreef. Šubodiorovas rent richting de bal. Šubodiorovas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Šyvis speelt de bal door. Pšemeneckis rent richting de bal. Pšemeneckis speelt de bal door. Šubodiorovas heeft problemen om de bal te vangen. Šubodiorovas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pšemeneckis is nu in balbezit. Pšemeneckis passt de bal in één keer door. Šubodiorovas is nu in balbezit. Šubodiorovas haalt uit met een fantastische trap. Skujus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pšemeneckis rent richting de bal. Pšemeneckis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Šubodiorovas speelt de bal door. Daar is Prudnikas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pšemeneckis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pšemeneckis draait met de bal, schiet en ... Skujus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Məmmədli geeft een lange en hoge pass. Duvanovas probeert de bal aan de voet te houden. Pšemeneckis rent richting de bal. Pšemeneckis schiet op doel. Skujus probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Teras is nu in balbezit. Məmmədli onderschept slim de pass. Məmmədli passt de bal in één keer door. Pšemeneckis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pšemeneckis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basland United - Nuts 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Basland United 70%, Nuts 30%.
FC Basland United - Nuts 0:9