Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-13 17:44
  • Competitiewedstrijd: II Lyga.02
  • Stadion: Nuts Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3058
Nuts FC Basland United
Nuts Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
19 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.9 gemiddelde waardering 20.1
good Schieten weak
average Passen poor
adequate Verdedigen weak


1e minuut.
Šyvis is nu in balbezit. Ribelis begaat een overtreding. Šyvis raakt geblesseerd tijdens het duel. Šyvis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mačis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mačis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

6e minuut.
Mačis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pšemeneckis is nu in balbezit. Pšemeneckis haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Duvanovas de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuts - FC Basland United 1:0

9e minuut.
Ribelis is nu in balbezit. Ribelis passt de bal met de wreef. Gailiūšis bereikt de bal nog maar net als eerste. Veršinskas onderschept slim de pass. Veršinskas draait met de bal, schiet en ... Pučiliauskas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Šubodiorovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Šubodiorovas passt de bal met de wreef. Mačis is nu in balbezit. Daar is Mačis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mačis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Šubodiorovas kopt de bal weg. Rekelis rent richting de bal. Mačis verovert de bal door een tackle van achteren. Mačis geeft de bal voor. Pšemeneckis maakt een snoekduik en kopt de bal. Skujus bokst de bal weg.

24e minuut.
Inworp. Jančaras komt het veld opgelopen. Šubodiorovas met de inworp. Čiglincevas geeft de bal voor. Mačis heeft problemen om de bal te vangen. Mačis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Pšemeneckis bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekelis onderschept slim de pass. Šubodiorovas verovert de bal door een tackle van achteren. Šubodiorovas geeft een hoge lob. Mačis bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuts - FC Basland United 2:0

36e minuut.
Čiglincevas verovert de bal door een tackle van achteren. Čiglincevas speelt de bal door. Mačis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pšemeneckis rent richting de bal. Pšemeneckis schiet op doel. Skujus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuts - FC Basland United 3:0

39e minuut.
Inworp. Beinartas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Čiglincevas is nu in balbezit. Ribelis verovert de bal door een tackle van achteren. Ribelis geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Pšemeneckis onderschept slim de pass. Pšemeneckis met een sublieme pass. Mačis is nu in balbezit. Mačis draait met de bal, schiet en ... Skujus werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kavunovas komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nuts 36%, FC Basland United 64%.
Nuts - FC Basland United 3:0

51e minuut.
Teras is nu in balbezit. Šubodiorovas verovert de bal door een tackle van achteren. Šubodiorovas probeert naar een medespeler te passen. Pšemeneckis is nu in balbezit. Pšemeneckis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Mačis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mačis speelt de bal door. Pšemeneckis is nu in balbezit. Pšemeneckis schiet op doel. Skujus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuts - FC Basland United 4:0

58e minuut.
Čiglincevas rent richting de bal. Čiglincevas speelt de bal door. Mačis rent richting de bal. Mačis passt de bal zonder na te denken. Pšemeneckis bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuts - FC Basland United 5:0

70e minuut.
Šubodiorovas geeft een lange en hoge pass. Mačis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mačis geeft een hoge lob. Čiglincevas is nu in balbezit. Čiglincevas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vodčicas komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Troškauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pšemeneckis onderschept slim de pass. Pšemeneckis passt de bal in één keer door. Mačis heeft problemen om de bal te vangen. Mačis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nuts - FC Basland United 6:0

73e minuut.
Troškauskas is nu in balbezit. Troškauskas geeft een hoge lob. Šyvis kopt de bal weg. Pšemeneckis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pšemeneckis geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Šubodiorovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Šubodiorovas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pšemeneckis de bal. Mačis is nu in balbezit. Mačis schiet op doel. Skujus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Duvanovas de bal. Pšemeneckis is nu in balbezit. Pšemeneckis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuts - FC Basland United 7:0

88e minuut.
Šubodiorovas met een sublieme pass. Mačis is nu in balbezit. Pšemeneckis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pšemeneckis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nuts 32%, FC Basland United 68%.
Nuts - FC Basland United 7:0