Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Camorra SZK PABRADE
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 16.8
slecht Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Dinajevas passt de bal met de wreef. Glebus is nu in balbezit. Glebus passt de bal zonder na te denken. Vilkūnas is nu in balbezit. Vilkūnas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Indrelaitis rent richting de bal. Indrelaitis probeert naar een medespeler te passen. Šilalnikas rent richting de bal. Dinajevas verovert de bal door een tackle van achteren. Dinajevas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Kvietkauskis trapt de bal weg. Kvietinskas controleert de bal met de borst. Kvietinskas passt de bal zonder na te denken. Lipšteinas is nu in balbezit. Lipšteinas geeft een hoge lob. Kvietkauskis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Chomanskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Glebus onderschept slim de pass. Glebus passt de bal zonder na te denken. Vilkūnas is nu in balbezit. Vilkūnas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Camorra - SZK PABRADE 0:1

44e minuut.
Čepavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Čepavičius passt de bal in één keer door. Dinajevas is nu in balbezit. Indrelaitis rent richting de bal. Indrelaitis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Camorra - SZK PABRADE 1:1

45e minuut.
Salestrinskas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Driukas komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Camorra 50%, SZK PABRADE 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Camorra - SZK PABRADE 1:1

58e minuut.
Daar is Driukas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lipšteinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipšteinas passt de bal in één keer door. Vilkūnas rent richting de bal. Vilkūnas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Mironovskis met een sublieme pass. Vilkūnas is nu in balbezit. Zaunius bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilkūnas verovert de bal door een tackle van achteren. Vilkūnas draait met de bal, schiet en ... Kvietkauskis bokst de bal weg.

67e minuut.
Krolys speelt de bal door. Kvietinskas heeft problemen om de bal te vangen. Kvietinskas probeert naar een medespeler te passen. Mironovskis rent richting de bal. Mironovskis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Camorra - SZK PABRADE 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Camorra 51%, SZK PABRADE 49%.
Camorra - SZK PABRADE 1:2