Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Valdas ir co Gods sheeps Klaipėda
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 15.6
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Nakonečnikovas geeft een hoge lob. Klungelig pakt Šternbergas de bal. Širenas speelt de bal door. Tamokaitis is nu in balbezit. Tamokaitis draait met de bal, schiet en ... Nerus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Kaštaljanovas rent richting de bal. Kaštaljanovas geeft de bal voor. Vildžiūnas met een sublieme pass. Kaštaljanovas is nu in balbezit. Kaštaljanovas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Brencis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Balašaitis komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Na een snelle pass probeert Pelutis de bal onder controle te krijgen. Nedzelskis probeert naar een medespeler te passen. Kšanovskis kopt de bal weg. Mačijauskas rent richting de bal. Mačijauskas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Valdas ir co 44%, Gods sheeps Klaipėda 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Valdas ir co - Gods sheeps Klaipėda 0:0

48e minuut.
Puchovičius verovert de bal door een tackle van achteren. Puchovičius geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sudmantas de bal. Tamokaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamokaitis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Vildžiūnas is nu in balbezit. Vildžiūnas passt de bal in één keer door. Mačijauskas met een sublieme pass. Gerdvilis is nu in balbezit. Gerdvilis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Šemys geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lesnickis met de inworp. Mačijauskas is nu in balbezit. Mačijauskas geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Nakonečnikovas rent richting de bal. Balašaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Balašaitis probeert naar een medespeler te passen. Tamokaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamokaitis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Černevičius is nu in balbezit. Puchovičius rent richting de bal. Puchovičius geeft een hoge lob. Černevičius heeft problemen om de bal te vangen. Černevičius passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Šemys rent richting de bal. Kšanovskis is nu in balbezit. Kšanovskis passt de bal zonder na te denken. Tamokaitis is nu in balbezit. Tamokaitis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Valdas ir co 54%, Gods sheeps Klaipėda 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Valdas ir co - Gods sheeps Klaipėda 0:0