Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
abcwe zabyta
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 20.3
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Svatkauskas passt de bal zonder na te denken. Platonas is nu in balbezit. Dėkontas onderschept slim de pass. Dėkontas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
abcwe - zabyta 0:1

8e minuut.
Grabskis verovert de bal door een tackle van achteren. Grabskis geeft de bal voor. Zutanas kopt de bal weg. Klungelig pakt Dziubinskas de bal. Dziubinskas schiet op doel. Šarupičius kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Šipkauskas passt de bal in één keer door. Lasavickas rent richting de bal. Lasavickas probeert naar een medespeler te passen. Dėkontas rent richting de bal. Dėkontas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
abcwe - zabyta 0:2

17e minuut.
Baladzedas met een sublieme pass. Dėkontas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobinas rent richting de bal. Dėkontas verovert de bal door een tackle van achteren. Dėkontas schiet op doel. Bedrovas bokst de bal weg.

22e minuut.
Baladzedas met de inworp. Svatkauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Eizas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Svatkauskas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Svatkauskas neemt de penalty, wat een uithaal! De bal raakt de paal.

23e minuut.
Bedrovas speelt de bal door. Lasavickas kopt de bal weg. Grabskis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dėkontas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dėkontas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Dziubinskas onderschept slim de pass. Lasavickas met een sublieme pass. Klungelig pakt Dėkontas de bal. Dėkontas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
abcwe - zabyta 0:3

40e minuut.
Grabskis probeert naar een medespeler te passen. Lasavickas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasavickas speelt de bal door. Dėkontas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dėkontas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
abcwe - zabyta 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: abcwe 52%, zabyta 48%.
abcwe - zabyta 0:4

60e minuut.
Šipkauskas rent richting de bal. Šipkauskas passt de bal in één keer door. Lobinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Baladzedas is nu in balbezit. Baladzedas geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Svatkauskas is nu in balbezit. Svatkauskas passt de bal in één keer door. Platonas is nu in balbezit. Dėkontas verovert de bal door een tackle van achteren. Dėkontas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Svatkauskas onderschept slim de pass. Svatkauskas passt de bal zonder na te denken. Mikecenas is nu in balbezit. Dėkontas onderschept slim de pass. Dėkontas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Stripeikis geeft een lange en hoge pass. Bačiauskas rent richting de bal. Met opzet legt Mekauskas zijn tegenspeler op de grond. Mekauskas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: abcwe 60%, zabyta 40%.
abcwe - zabyta 0:4