Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dsdhsf kauno žalgiris
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 17.3
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Inworp. Stanislavavičius met de inworp. Necelis is nu in balbezit. Necelis geeft de bal voor. Bautrelis krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
dsdhsf - kauno žalgiris 1:0

18e minuut.
Staugaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Staugaitis geeft een lange en hoge pass. Podelskis rent richting de bal. Bautrelis onderschept slim de pass. Bautrelis schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
dsdhsf - kauno žalgiris 2:0

22e minuut.
Stukiancevas speelt de bal door. Krasavinas is nu in balbezit. Stanislavavičius is nu in balbezit. Krasavinas onderschept slim de pass. Krasavinas schiet op doel. Vološinas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vešunas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krasavinas rent richting de bal. Krasavinas schiet op doel. Rušinas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Rušinas geeft een lange en hoge pass. Zauras kan de bal niet met de borst controleren. Zauras geeft een lange en hoge pass. Bautrelis rent richting de bal. Bautrelis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dsdhsf 54%, kauno žalgiris 46%.
dsdhsf - kauno žalgiris 2:0

57e minuut.
Škerys onderschept slim de pass. Krasavinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Škerys bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasavinas rent richting de bal. Krasavinas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dsdhsf 52%, kauno žalgiris 48%.
dsdhsf - kauno žalgiris 2:0