Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
abcwe kauno žalgiris
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 18.2
zwak Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


16e minuut.
Preskienis geeft een lange en hoge pass. Galbickas kopt de bal weg. Daar is Turavičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dziubinskas rent richting de bal. Dziubinskas haalt uit met een fantastische trap. Garbačauskas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Daar is Ravinis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ravinis geeft een hoge lob. Krasavinas kopt de bal weg. Daar is Škerys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Škerys schiet op doel. Pracus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Stukiancevas passt de bal in één keer door. Krasavinas rent richting de bal. Krasavinas passt de bal met de wreef. Škerys bereikt de bal nog maar net als eerste. Škerys haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Vešunas met een snelle inworp. Fabijanskas is nu in balbezit. Krasavinas begaat een overtreding. Krasavinas krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Dremliukas passt de bal met de wreef. Krasavinas rent richting de bal. Krasavinas passt de bal met de wreef. Škerys bereikt de bal nog maar net als eerste. Škerys schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Stukiancevas is nu in balbezit. Stukiancevas passt de bal met de wreef. Škerys is nu in balbezit. Krasavinas rent richting de bal. Krasavinas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: abcwe 52%, kauno žalgiris 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
abcwe - kauno žalgiris 0:0

51e minuut.
Bačiauskas geeft een hoge lob. Opanavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Opanavičius passt de bal met de wreef. Škerys rent richting de bal. Škerys haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
abcwe - kauno žalgiris 0:1

51e minuut.
Škerys bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabijanskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Škerys is nu in balbezit. Krasavinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasavinas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Inworp. Vešunas met een snelle inworp. Krasavinas speelt de bal door. Opanavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Opanavičius draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Opanavičius passt de bal zonder na te denken. Škerys is nu in balbezit. Krasavinas rent richting de bal. Krasavinas schiet op doel. Na een snelle pass probeert Platonas de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Vešunas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vešunas passt de bal zonder na te denken. Platonas rent richting de bal. Škerys rent richting de bal. Škerys draait met de bal, schiet en ... Pracus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Lobinas geeft een hoge lob. Dravininkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dravininkas passt de bal met de wreef. Škerys rent richting de bal. Škerys haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: abcwe 71%, kauno žalgiris 29%.
abcwe - kauno žalgiris 0:1