Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EMILIS FC Valdas ir co
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 15.9
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Sucharevas passt de bal zonder na te denken. Šemiotas rent richting de bal. Kuzovčikovas verovert de bal door een tackle van achteren. Gerdvilis rent richting de bal. Gerdvilis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Lesnickis rent richting de bal. Lesnickis probeert naar een medespeler te passen. Gerdvilis is nu in balbezit. Gerdvilis schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lipkovas de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Šternbergas onderschept slim de pass. Šemiotas bereikt de bal nog maar net als eerste. Šemiotas geeft de bal voor. Lienartavičius is nu in balbezit. Lienartavičius haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Tirunas rent richting de bal. Mačijauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Mačijauskas speelt de bal door. Gerdvilis is nu in balbezit. Gerdvilis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EMILIS - FC Valdas ir co 0:1

39e minuut.
Volikovas verovert de bal door een tackle van achteren. Statkaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Šternbergas rent richting de bal. Statkaitis onderschept slim de pass. Statkaitis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Irnius met een harde bal richting middenveld. Skarbauskas rent richting de bal. Lesnickis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lesnickis krijgt een gele kaart. Skarbauskas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Šemiotas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lienartavičius kopt de bal weg. Puchovičius heeft problemen om de bal te vangen. Ledas geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Šnelius rent richting de bal. Šnelius geeft een hoge lob. Lesnickis speelt de bal door. Gerdvilis rent richting de bal. Gerdvilis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Gerdvilis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerdvilis met een sublieme pass. Mačijauskas heeft problemen om de bal te vangen. Gerdvilis rent richting de bal. Gerdvilis schiet op doel. Pretkelis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EMILIS 52%, FC Valdas ir co 48%.
EMILIS - FC Valdas ir co 0:1

56e minuut.
Lesnickis geeft een lange en hoge pass. Sucharevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sucharevas passt de bal zonder na te denken. Lienartavičius is nu in balbezit. Lienartavičius schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Kuzovčikovas passt de bal met de wreef. Kaštaljanovas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sucharevas. Sucharevas krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Šternbergas verovert de bal door een tackle van achteren. Kuzovčikovas met een sublieme pass. Sucharevas met een sublieme pass. Gerdvilis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerdvilis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EMILIS 58%, FC Valdas ir co 42%.
EMILIS - FC Valdas ir co 0:1