Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dsdhsf Kittys
Normal Tactiek 442
44% Balbezit 56%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.6
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Vinckūnas verovert de bal door een tackle van achteren. Vinckūnas probeert naar een medespeler te passen. Rušinas met een sublieme pass. Sutkaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutkaitis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dsdhsf - Kittys 0:1

12e minuut.
Staugaitis speelt de bal door. Vinckūnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinckūnas geeft een lange en hoge pass. Sutkaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutkaitis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Konašenkovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateckis is nu in balbezit. Devindauskas maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Devindauskas naar de kleedkamers voor een vroege douche.

27e minuut.
Staugaitis verovert de bal door een tackle van achteren. Staugaitis geeft de bal voor. Vilkoicas probeert de bal aan de voet te houden. Vasilkevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilkevičius draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dsdhsf 53%, Kittys 47%.
dsdhsf - Kittys 0:1

50e minuut.
Vinckūnas rent richting de bal. Vinckūnas met een sublieme pass. Volbikas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Maxhunaj de bal. Maxhunaj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Lapšovas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Svatkovskis komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Pokladas rent richting de bal. Simonavičius onderschept slim de pass. Simonavičius passt de bal met de wreef. Maxhunaj is nu in balbezit. Maxhunaj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Pokladas passt de bal in één keer door. Necelis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Minkštis. Minkštis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dsdhsf 50%, Kittys 50%.
dsdhsf - Kittys 0:1