Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EMILIS dsdhsf
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 16.1
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
Bautrelis kopt de bal weg. Tirunas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tirunas probeert naar een medespeler te passen. Lienartavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Lienartavičius haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Statkaitis probeert naar een medespeler te passen. De bal rolt over de achterlijn. Vološinas trapt de bal weg. Devindauskas controleert de bal met de borst. Devindauskas geeft een lange en hoge pass. Pretkelis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Statkaitis verovert de bal door een tackle van achteren. Statkaitis passt de bal zonder na te denken. Daar is Vitulskas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Statkaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Statkaitis draait met de bal, schiet en ... Vološinas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lienartavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Lienartavičius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EMILIS - dsdhsf 1:0

39e minuut.
Bautrelis onderschept slim de pass. Bautrelis passt de bal met de wreef. Pokladas rent richting de bal. Bautrelis rent richting de bal. Bautrelis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
EMILIS - dsdhsf 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EMILIS 59%, dsdhsf 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
EMILIS - dsdhsf 1:1

55e minuut.
Lapšovas passt de bal in één keer door. Necelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Necelis met een sublieme pass. Pokladas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokladas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Pokladas speelt de bal door. Vitulskas rent richting de bal. Ledas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ledas krijgt een gele kaart. Vitulskas moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Vitulskas kan niet meer verder spelen. Slavickas komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Rušinas kopt de bal weg. Lapšovas rent richting de bal. Met opzet legt Statkaitis zijn tegenspeler op de grond. Statkaitis krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Lapšovas geeft een lange en hoge pass. Jurgutavičius rent richting de bal. Met opzet legt Bautrelis zijn tegenspeler op de grond. Bautrelis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EMILIS 58%, dsdhsf 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
EMILIS - dsdhsf 1:1