Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kittys abcwe
442 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
1 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 18
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Dziubinskas is nu in balbezit. Zutanas rent richting de bal. Dziubinskas rent richting de bal. Dziubinskas draait met de bal, schiet en ... Žalandauskis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kittys - abcwe 0:1

6e minuut.
Klungelig pakt Fabijanskas de bal. Simonavičius rent richting de bal. Simonavičius passt de bal in één keer door. Maxhunaj is nu in balbezit. Maxhunaj haalt uit met een fantastische trap. Pracus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pracus probeert naar een medespeler te passen. Zutanas is nu in balbezit. Zutanas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Dziubinskas onderschept slim de pass. Simonavičius rent richting de bal. Dziubinskas verovert de bal door een tackle van achteren. Zutanas rent richting de bal. Zutanas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Na een snelle pass probeert Lavriančius de bal onder controle te krijgen. Zutanas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zutanas haalt uit met een fantastische trap. Žalandauskis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Na een snelle pass probeert Vilkoicas de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Bačiauskas geeft een hoge lob. Preskienis bereikt de bal nog maar net als eerste. Simonavičius schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Simonavičius krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Maxhunaj rent richting de bal. Preskienis onderschept slim de pass. Preskienis probeert naar een medespeler te passen. Zutanas is nu in balbezit. Zutanas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kittys 57%, abcwe 43%.
Kittys - abcwe 0:1

64e minuut.
Simonavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabijanskas verovert de bal door een tackle van achteren. Fabijanskas passt de bal zonder na te denken. Zutanas is nu in balbezit. Zutanas schiet op doel. Žalandauskis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kittys 43%, abcwe 57%.
Kittys - abcwe 0:1