Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kauno žalgiris EMILIS
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 15.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Stukiancevas kopt de bal weg. Škerys bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurgutavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Škerys onderschept slim de pass. Škerys schiet op doel. Pretkelis bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Volikovas met de inworp. Balašovas speelt de bal door. Lienartavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Lienartavičius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kauno žalgiris - EMILIS 0:1

30e minuut.
Ravinis speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Volikovas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mondvidas heeft problemen om de bal te vangen. Mondvidas schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Skarbauskas rent richting de bal. Vešunas onderschept slim de pass. Vešunas passt de bal met de wreef. Škerys bereikt de bal nog maar net als eerste. Škerys schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kauno žalgiris - EMILIS 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kauno žalgiris 45%, EMILIS 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kauno žalgiris - EMILIS 1:1

49e minuut.
Krasavinas speelt de bal door. Škerys is nu in balbezit. Skarbauskas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Škerys raakt geblesseerd tijdens het duel. Krasavinas wilt de vrije trap nemen. Pretkelis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Krasavinas probeert naar een medespeler te passen. Škerys is nu in balbezit. Balašovas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Škerys raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Škerys kan niet meer verder spelen. Bikulčius komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Vešunas speelt de bal door. Balašovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasavinas verovert de bal door een tackle van achteren. Krasavinas haalt uit met een fantastische trap. Pretkelis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kauno žalgiris - EMILIS 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kauno žalgiris 37%, EMILIS 63%.
kauno žalgiris - EMILIS 2:1