Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vilniaus žalgiris SILAS
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 14.9
average Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Rabčinskas verovert de bal door een tackle van achteren. Rabčinskas speelt de bal door. Sandunavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Tūbelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tūbelis schiet op doel. Žeburtovičius bokst de bal weg.

11e minuut.
Kasevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabčinskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasevičius rent richting de bal. Blodžiūnas is nu in balbezit. Blodžiūnas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Timinskas geeft een lange en hoge pass. Pikčius kopt de bal weg. Tūbelis rent richting de bal. Tūbelis schiet op doel. Žeburtovičius maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vilniaus žalgiris - SILAS 1:0

28e minuut.
Prozorkevičius geeft een lange en hoge pass. Blodžiūnas is nu in balbezit. Blodžiūnas passt de bal zonder na te denken. Kasevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasevičius haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
vilniaus žalgiris - SILAS 1:1

34e minuut.
Šlamas is nu in balbezit. Šlamas geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Prozorkevičius de bal onder controle te krijgen. Kasevičius is nu in balbezit. Kasevičius draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vilniaus žalgiris 47%, SILAS 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
vilniaus žalgiris - SILAS 1:1

48e minuut.
Prozorkevičius geeft een lange en hoge pass. Inworp. Makovejus met een snelle inworp. Sandunavičius is nu in balbezit. Sandunavičius geeft de bal voor. Žeburtovičius bokst de bal weg.

62e minuut.
Prozorkevičius rent richting de bal. Prozorkevičius passt de bal met de wreef. Drumstas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasevičius onderschept slim de pass. Kasevičius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vilniaus žalgiris - SILAS 1:2

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pikčius zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sandunavičius is nu in balbezit. Sandunavičius geeft een lange en hoge pass. Makovejus geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Žeburtovičius geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pikčius zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Sandunavičius de bal. Sandunavičius geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Visakavičius is nu in balbezit. Šlamas onderschept slim de pass. Šlamas passt de bal met de wreef. Kasevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasevičius draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
vilniaus žalgiris - SILAS 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vilniaus žalgiris 48%, SILAS 52%.
vilniaus žalgiris - SILAS 1:3