Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torpedo Hopfen FCSG 1879
miau Tactiek SG Arcade
56% Balbezit 44%
22% Spel op eigen helft 78%
28 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
64.3 gemiddelde waardering 50.8
excellent Schieten good
good Passen good
incredible Verdedigen very good


12e minuut.
Conte heeft problemen om de bal te vangen. Conte passt de bal zonder na te denken. Bocheński is nu in balbezit. Erni verovert de bal door een tackle van achteren. Erni schiet op doel. Kansanen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Pardo speelt de bal door. Maślona is nu in balbezit. Maślona passt de bal zonder na te denken. Tanner is nu in balbezit. Tanner haalt uit met een fantastische trap. Kansanen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Pardo geeft een hoge lob. Bocheński rent richting de bal. Tanner verovert de bal door een tackle van achteren. Erni is nu in balbezit. Erni schiet op doel. Kansanen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Pardo passt de bal in één keer door. Conte rent richting de bal. Conte met een sublieme pass. Tanner bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanner schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Carioti heeft problemen om de bal te vangen. Ackermann is nu in balbezit. Carioti onderschept slim de pass. Carioti haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Hopfen - FCSG 1879 1:0

28e minuut.
Carioti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo met een sublieme pass. Tanner is nu in balbezit. Tanner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Conte bereikt de bal nog maar net als eerste. Conte passt de bal in één keer door. Pardo probeert naar een medespeler te passen. Tanner is nu in balbezit. Tanner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Maślona met een snelle inworp. Carioti rent richting de bal. Ackermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanner bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Antonović geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Conte met de inworp. Tanner controleert de bal met de borst. Tanner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Pardo speelt de bal door. Carioti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ackermann maakt een afschuwelijke overtreding. Ackermann krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Hopfen 24%, FCSG 1879 76%.
Torpedo Hopfen - FCSG 1879 1:0

49e minuut.
Auger onderschept slim de pass. Auger passt de bal in één keer door. Maślona met een sublieme pass. Tanner is nu in balbezit. Tanner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Cwojdziński onderschept slim de pass. Cwojdziński geeft een lange en hoge pass. Carioti rent richting de bal. Carioti draait met de bal, schiet en ... Kansanen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Hopfen - FCSG 1879 2:0

57e minuut.
Maślona geeft een hoge lob. Jahilo kopt de bal weg. Erni rent richting de bal. Erni schiet op doel. Jahilo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Maślona bereikt de bal nog maar net als eerste. Maślona passt de bal in één keer door. Tanner is nu in balbezit. Tanner schiet op doel. Kansanen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Kambler heeft problemen om de bal te vangen. Ackermann is nu in balbezit. Carioti onderschept slim de pass. Carioti draait met de bal, schiet en ... Kansanen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Hopfen - FCSG 1879 3:0

85e minuut.
Maślona bereikt de bal nog maar net als eerste. Maślona passt de bal zonder na te denken. Tanner is nu in balbezit. Tanner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Hopfen - FCSG 1879 4:0

89e minuut.
Antonović geeft een hoge lob. Risi kopt de bal weg. Šidlo heeft problemen om de bal te vangen. Carioti onderschept slim de pass. Carioti schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Hopfen 19%, FCSG 1879 81%.
Torpedo Hopfen - FCSG 1879 4:0