Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Zug94 Loyaltyr fc
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 16.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Rau is nu in balbezit. Bürgi onderschept slim de pass. Bürgi met een sublieme pass. La Placa is nu in balbezit. La Placa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zug94 - Loyaltyr fc 0:1

14e minuut.
Wagner is nu in balbezit. Sirci geeft de bal voor. La Placa bereikt de bal nog maar net als eerste. La Placa haalt uit met een fantastische trap. Dotter probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hirschi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Hunger kopt de bal weg. La Placa probeert de bal aan de voet te houden. Inler rent richting de bal. Bürgi verovert de bal door een tackle van achteren. Bürgi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zug94 62%, Loyaltyr fc 38%.
FC Zug94 - Loyaltyr fc 0:1

67e minuut.
Inler geeft een hoge lob. Laportosa is nu in balbezit. Laportosa geeft een lange en hoge pass. Oppliger bereikt de bal nog maar net als eerste. Oppliger haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Rau passt de bal in één keer door. Silberbach met een sublieme pass. Oppliger bereikt de bal nog maar net als eerste. Oppliger haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Grümpel de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Silberbach passt de bal zonder na te denken. Rau rent richting de bal. Sirci maakt een afschuwelijke overtreding. Sirci krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Maibach bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotanzi onderschept slim de pass. Rotanzi passt de bal zonder na te denken. La Placa rent richting de bal. La Placa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zug94 60%, Loyaltyr fc 40%.
FC Zug94 - Loyaltyr fc 0:1