Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Flying Hirsch Perskindol-United
Normal Tactiek 4-3-3 ufe abe
42% Balbezit 58%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 51
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 48.5
unsatisfactory Schieten outstanding
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen good


4e minuut.
Graf kopt de bal weg. Klungelig pakt Thomet de bal. Thomet probeert naar een medespeler te passen. Schweizer rent richting de bal. Schweizer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Inworp. Graf met een snelle inworp. Herr rent richting de bal. Herr schiet op doel. Grümpi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Flying Hirsch - Perskindol-United 0:1

5e minuut.
Läderach rent richting de bal. Läderach geeft een lange en hoge pass. Daar is Grümpi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herr is nu in balbezit. Herr schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Flying Hirsch - Perskindol-United 0:2

9e minuut.
Läderach rent richting de bal. Läderach speelt de bal door. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer schiet op doel. Nydegger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Flying Hirsch - Perskindol-United 0:3

9e minuut.
May speelt de bal door. Daar is Perez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schweizer onderschept slim de pass. Schweizer draait met de bal, schiet en ... Nydegger bokst de bal weg. Herr is nu in balbezit. Herr draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Flying Hirsch - Perskindol-United 0:4

11e minuut.
May is nu in balbezit. Herr is nu in balbezit. Herr passt de bal zonder na te denken. Schweizer is nu in balbezit. Schweizer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Wehrli verovert de bal door een tackle van achteren. Wehrli geeft een hoge lob. Läderach kopt de bal weg. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nydegger bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
May controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Wehrli neemt vlug de vrije trap. Zwahlen probeert de bal met de borst te controleren. Läderach rent richting de bal. Läderach draait met de bal, schiet en ... Nydegger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Grümpi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schweizer verovert de bal door een tackle van achteren. Schweizer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Flying Hirsch - Perskindol-United 0:5

22e minuut.
Zimmermann geeft een lange en hoge pass. Inworp. Graf met een snelle inworp. Klungelig pakt Herr de bal. Herr draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Daar is Läderach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gämperle rent richting de bal. Gämperle met een sublieme pass. Schweizer rent richting de bal. Schweizer draait met de bal, schiet en ... Nydegger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Graf neemt de hoekschop. Läderach maakt een snoekduik en kopt de bal. Nydegger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Flying Hirsch - Perskindol-United 0:6

27e minuut.
Zimmermann is nu in balbezit. Graf onderschept slim de pass. Graf speelt de bal door. Herr is nu in balbezit. Herr schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Colatrella heeft problemen om de bal te vangen. Gämperle speelt de bal door. Herr bereikt de bal nog maar net als eerste. Herr draait met de bal, schiet en ... Nydegger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Gämperle met een sublieme pass. Läderach rent richting de bal. Läderach draait met de bal, schiet en ... Zwahlen probeert de bal aan de voet te houden. Nydegger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Flying Hirsch - Perskindol-United 0:7

37e minuut.
Graf onderschept slim de pass. Graf probeert naar een medespeler te passen. Gämperle probeert naar een medespeler te passen. Schweizer is nu in balbezit. Schweizer haalt uit met een fantastische trap. Nydegger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Graf met een sublieme pass. Schweizer speelt de bal door. Läderach bereikt de bal nog maar net als eerste. Läderach draait met de bal, schiet en ... Nydegger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Flying Hirsch - Perskindol-United 0:8

43e minuut.
Zwahlen geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Häny zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Läderach is nu in balbezit. Läderach haalt uit met een fantastische trap. Nydegger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Schweizer is nu in balbezit. Schweizer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Flying Hirsch - Perskindol-United 0:9

44e minuut.
Herr bereikt de bal nog maar net als eerste. Graf geeft een hoge lob. Läderach kopt de bal weg. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer schiet op doel. Nydegger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Flying Hirsch - Perskindol-United 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flying Hirsch 85%, Perskindol-United 15%.
Flying Hirsch - Perskindol-United 0:10

46e minuut.
Piatti komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Perez speelt de bal door. Dürst bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer onderschept slim de pass. Schweizer schiet op doel. Nydegger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Flying Hirsch - Perskindol-United 0:11

48e minuut.
Colatrella is nu in balbezit. Schweizer verovert de bal door een tackle van achteren. Schweizer passt de bal in één keer door. Piatti is nu in balbezit. Piatti schiet op doel. Nydegger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Piatti bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Graf neemt de hoekschop. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Häny kopt de bal weg. Klungelig pakt Thomet de bal. Thomet geeft een lange en hoge pass. Schweizer rent richting de bal. Schweizer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Piatti heeft problemen om de bal te vangen. Piatti geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zwahlen de bal. Läderach is nu in balbezit. Läderach haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Schwizer geeft de bal voor. Gämperle bereikt de bal nog maar net als eerste. Gämperle passt de bal met de wreef. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Flying Hirsch - Perskindol-United 0:12

54e minuut.
Thomet is nu in balbezit. Thomet probeert naar een medespeler te passen. Schweizer rent richting de bal. Schweizer draait met de bal, schiet en ... Zwahlen probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Graf geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Piatti kopt de bal weg. Daar is Gämperle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schweizer is nu in balbezit. Schweizer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Flying Hirsch - Perskindol-United 0:13

57e minuut.
Läderach is nu in balbezit. Läderach probeert naar een medespeler te passen. Schweizer rent richting de bal. Schweizer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Flying Hirsch - Perskindol-United 0:14

59e minuut.
Thomet passt de bal met de wreef. Gämperle probeert naar een medespeler te passen. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Flying Hirsch - Perskindol-United 0:15

61e minuut.
Inworp. Gort komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Gämperle passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Thomet de bal. Thomet met een sublieme pass. Piatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatti geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Schweizer haalt uit met een fantastische trap. Nydegger met een sublieme pass. Tsawa kopt de bal weg. Läderach is nu in balbezit. Läderach schiet op doel. Paal!

67e minuut.
Gämperle kopt de bal weg. Läderach heeft problemen om de bal te vangen. Schweizer is nu in balbezit. Schweizer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Flying Hirsch - Perskindol-United 0:16

69e minuut.
Inworp. Graf met een snelle inworp. Läderach geeft de bal voor. Schweizer heeft problemen om de bal te vangen. Schweizer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Piatti heeft problemen om de bal te vangen. Schweizer is nu in balbezit. Schweizer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Kupferschmid geeft de bal voor. Läderach is nu in balbezit. Läderach geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Schweizer de bal. Schweizer haalt uit met een fantastische trap. Nydegger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Grümpi heeft problemen om de bal te vangen. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Flying Hirsch - Perskindol-United 0:17

76e minuut.
Klungelig pakt Grüter de bal. Graf bereikt de bal nog maar net als eerste. Graf passt de bal met de wreef. Läderach is nu in balbezit. Läderach haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Zimmermann geeft een lange en hoge pass. Graf probeert de bal aan de voet te houden. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomet bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomet haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Nydegger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Thomet is nu in balbezit. Thomet draait met de bal, schiet en ... Nydegger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Flying Hirsch - Perskindol-United 0:18

84e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Graf geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Thomet heeft problemen om de bal te vangen. Piatti is nu in balbezit. Piatti draait met de bal, schiet en ... Paal! Läderach is nu in balbezit. Läderach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Flying Hirsch - Perskindol-United 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flying Hirsch 89%, Perskindol-United 11%.
Flying Hirsch - Perskindol-United 0:19