Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Perskindol-United Flying Hirsch
4-3-3 ufe abe Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
11% Spel op eigen helft 89%
55 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
45.6 gemiddelde waardering 17.8
outstanding Schieten unsatisfactory
adequate Passen poor
solid Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Colatrella is nu in balbezit. Schnell onderschept slim de pass. Schnell probeert naar een medespeler te passen. Radil is nu in balbezit. Radil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - Flying Hirsch 1:0

7e minuut.
Nydegger trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thomet met de inworp. Daar is Radil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radil schiet op doel. Nydegger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Klungelig pakt Grüter de bal. Graf rent richting de bal. Graf passt de bal met de wreef. Herr bereikt de bal nog maar net als eerste. Herr haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Thomet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Colatrella is nu in balbezit. Radil verovert de bal door een tackle van achteren. Radil geeft een hoge lob. Schweizer maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Perez bereikt de bal nog maar net als eerste. Wehrli verovert de bal door een tackle van achteren. Wehrli geeft de bal voor. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Nydegger trapt de bal weg van het doel. Wehrli speelt de bal door. Herr bereikt de bal nog maar net als eerste. Herr schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - Flying Hirsch 2:0

18e minuut.
Herr rent richting de bal. Herr schiet op doel. Daar is Colatrella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - Flying Hirsch 3:0

18e minuut.
Esposito passt de bal met de wreef. Radil probeert naar een medespeler te passen. Grümpi speelt de bal door. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - Flying Hirsch 4:0

19e minuut.
Schweizer speelt de bal door. Häny met een sublieme pass. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - Flying Hirsch 5:0

21e minuut.
Thomet bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomet passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Thomet de bal. Häny geeft een lange en hoge pass. Schweizer krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Häny geeft een lange en hoge pass. Daar is Tsawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Graf met een sublieme pass. Schweizer rent richting de bal. Schweizer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Häny is nu in balbezit. Klungelig pakt Thomet de bal. Thomet speelt de bal door. Klungelig pakt Herr de bal. Herr haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Zimmermann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grüter bereikt de bal nog maar net als eerste. Schnell met een sublieme pass. Schweizer is nu in balbezit. Schweizer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Schweizer is nu in balbezit. Radil rent richting de bal. Schweizer rent richting de bal. Schweizer haalt uit met een fantastische trap. Nydegger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - Flying Hirsch 6:0

34e minuut.
Zwahlen geeft de bal voor. Inworp. Graf zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Herr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herr draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Graf kopt de bal weg. Schwizer geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Radil de bal. Schweizer rent richting de bal. Schweizer schiet op doel. Nydegger bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - Flying Hirsch 7:0

39e minuut.
Grüter is nu in balbezit. Schwizer onderschept slim de pass. Schwizer met een sublieme pass. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Nydegger met een harde bal richting middenveld. Gort kopt de bal weg. Graf geeft de bal voor. Herr is nu in balbezit. Herr draait met de bal, schiet en ... Nydegger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Graf bereikt de bal nog maar net als eerste. Graf geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Grümpi de bal. Schweizer rent richting de bal. Schweizer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - Flying Hirsch 8:0

42e minuut.
May met een sublieme pass. Klungelig pakt Perez de bal. Radil verovert de bal door een tackle van achteren. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Thomet probeert de bal met de borst te controleren. Thomet geeft de bal voor. Schweizer is nu in balbezit. Schweizer draait met de bal, schiet en ... Nydegger maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - Flying Hirsch 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perskindol-United 14%, Flying Hirsch 86%.
Perskindol-United - Flying Hirsch 9:0

46e minuut.
Grümpi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Graf met de inworp. Herr bereikt de bal nog maar net als eerste. Herr draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Schweizer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schweizer schiet op doel. Nydegger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

47e minuut.
Inworp. Graf met de inworp. Herr bereikt de bal nog maar net als eerste. Herr schiet op doel. Nydegger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - Flying Hirsch 10:0

50e minuut.
Graf rent richting de bal. Graf passt de bal zonder na te denken. Schnell bereikt de bal nog maar net als eerste. Schnell geeft een lange en hoge pass. Schweizer springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Wehrli probeert de bal aan de voet te houden. May controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Wehrli neemt vlug de vrije trap. Daar is Schweizer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schweizer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Zwahlen trapt de bal weg. Zimmermann kopt de bal weg. Graf probeert naar een medespeler te passen. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer haalt uit met een fantastische trap. Nydegger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Schnell bereikt de bal nog maar net als eerste. Schnell speelt de bal door. Grümpi is nu in balbezit. Schweizer verovert de bal door een tackle van achteren. Schweizer schiet op doel. Nydegger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Radil bereikt de bal nog maar net als eerste. Radil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - Flying Hirsch 11:0

55e minuut.
Thomet heeft problemen om de bal te vangen. Thomet geeft een hoge lob. Herr kopt de bal weg. Schweizer is nu in balbezit. Schweizer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Häny kopt de bal weg. Thomet is nu in balbezit. Thomet probeert naar een medespeler te passen. Schweizer rent richting de bal. Schweizer haalt uit met een fantastische trap. Nydegger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Herr bereikt de bal nog maar net als eerste. Herr draait met de bal, schiet en ... Paal!

60e minuut.
Inworp. Gaspoz komt het veld opgelopen. Räuber komt het veld opgelopen. Sforza komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Schwizer speelt de bal door. Daar is Colatrella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schweizer is nu in balbezit. Herr is nu in balbezit. Herr draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Sforza rent richting de bal. Sforza met een sublieme pass. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer haalt uit met een fantastische trap. Nydegger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - Flying Hirsch 12:0

69e minuut.
Klungelig pakt Sforza de bal. Schnell rent richting de bal. Schnell passt de bal zonder na te denken. Schweizer rent richting de bal. Schweizer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - Flying Hirsch 13:0

70e minuut.
Schweizer onderschept slim de pass. Schweizer draait met de bal, schiet en ... Daar is Sforza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schweizer is nu in balbezit. Schweizer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gaspoz met de inworp. Sforza geeft de bal voor. Schweizer is nu in balbezit. Schweizer draait met de bal, schiet en ... Nydegger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Herr is nu in balbezit. Herr schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - Flying Hirsch 14:0

75e minuut.
Na een snelle pass probeert Schwizer de bal onder controle te krijgen. Graf rent richting de bal. Graf passt de bal zonder na te denken. Schweizer is nu in balbezit. Schweizer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Gort geeft een hoge lob. Sforza rent richting de bal. Sforza met een sublieme pass. Schweizer rent richting de bal. Schweizer draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Klungelig pakt Perez de bal. Wehrli probeert naar een medespeler te passen. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer haalt uit met een fantastische trap. Nydegger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - Flying Hirsch 15:0

79e minuut.
Herr bereikt de bal nog maar net als eerste. Herr geeft de bal voor. Gaspoz kopt de bal weg. Schwizer geeft een hoge lob. Schweizer maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Graf geeft een hoge lob. Dürst heeft problemen om de bal te vangen. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - Flying Hirsch 16:0

85e minuut.
Schnell is nu in balbezit. Schnell geeft een hoge lob. Daar is Sforza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Gaspoz geeft een hoge lob. Graf kopt de bal weg. Klungelig pakt Grümpi de bal. Schweizer rent richting de bal. Schweizer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Nydegger trapt de bal weg. Gaspoz rent richting de bal. Gaspoz met een sublieme pass. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer draait met de bal, schiet en ... Nydegger bokst de bal weg. Sforza bereikt de bal nog maar net als eerste. Sforza haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sforza geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zwahlen de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perskindol-United 9%, Flying Hirsch 91%.
Perskindol-United - Flying Hirsch 16:0