Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Perskindol-United BH Fanaticos
4-3-3 ufe abe Tactiek Normal
67% Balbezit 33%
11% Spel op eigen helft 89%
46 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 2
47.1 gemiddelde waardering 15.6
uitmuntend Schieten waardeloos
redelijk Passen zwak
goed Verdedigen slecht


3e minuut.
Lechner heeft problemen om de bal te vangen. Thomet geeft de bal voor. Schweizer kopt de bal weg. Herr is nu in balbezit. Herr draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Messerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Messerli geeft de bal voor. Häny rent richting de bal. Häny geeft een hoge lob. Schweizer springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Graf rent richting de bal. Graf geeft een lange en hoge pass. Läderach probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Schweizer rent richting de bal. Schweizer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Thomet rent richting de bal. Thomet geeft een lange en hoge pass. Daar is Schweizer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schweizer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - BH Fanaticos 1:0

8e minuut.
Lechner geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kupferschmid de bal. Buitenspel voor Bitterli. Goede buitenspelval van de verdediging. Kupferschmid maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Schweizer krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Schweizer rent richting de bal. Schweizer draait met de bal, schiet en ... Flügister werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - BH Fanaticos 2:0

10e minuut.
Thomet is nu in balbezit. Thomet passt de bal in één keer door. Läderach is nu in balbezit. Läderach geeft een hoge lob. Schweizer maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Inworp. Graf met een snelle inworp. Herr bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer is nu in balbezit. Schweizer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - BH Fanaticos 3:0

19e minuut.
Häny geeft een hoge lob. Daar is Messerli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Läderach rent richting de bal. Läderach schiet op doel. Flügister werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - BH Fanaticos 4:0

20e minuut.
Herr is nu in balbezit. Zellweger bereikt de bal nog maar net als eerste. Herr onderschept slim de pass. Graf is nu in balbezit. Graf geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Graf probeert de bal aan de voet te houden. Nibbler bereikt de bal nog maar net als eerste. Herr tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Herr krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Buitenspel voor Gigante. Goede buitenspelval van de verdediging. Schwizer maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Nibbler heeft problemen om de bal te vangen. Graf bereikt de bal nog maar net als eerste. Graf haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Kupferschmid rent richting de bal. Kupferschmid geeft een lange en hoge pass. Läderach kopt de bal weg. Schweizer rent richting de bal. Schweizer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Eggert is nu in balbezit. Läderach onderschept slim de pass. Läderach passt de bal zonder na te denken. Schweizer rent richting de bal. Schweizer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - BH Fanaticos 5:0

30e minuut.
Flügister trapt de bal weg. Schwizer geeft een hoge lob. Schweizer rent richting de bal. Schweizer schiet op doel. Flügister werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - BH Fanaticos 6:0

33e minuut.
Zellweger geeft de bal voor. Inworp. Graf met een snelle inworp. Herr bereikt de bal nog maar net als eerste. Herr draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Graf met de inworp. Herr rent richting de bal. Zellweger legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zellweger krijgt een gele kaart. Herr is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Schweizer legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Flügister probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - BH Fanaticos 7:0

35e minuut.
Zellweger bereikt de bal nog maar net als eerste. Graf is nu in balbezit. Graf passt de bal in één keer door. Schweizer is nu in balbezit. Schweizer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - BH Fanaticos 8:0

37e minuut.
Graf onderschept slim de pass. Graf speelt de bal door. Schweizer rent richting de bal. Schweizer haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Guggisberg de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Schweizer passt de bal met de wreef. Herr bereikt de bal nog maar net als eerste. Zellweger legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zellweger krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Herr is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Schweizer neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Flügister maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - BH Fanaticos 9:0

41e minuut.
Läderach is nu in balbezit. Läderach passt de bal zonder na te denken. Thomet met een sublieme pass. Schweizer rent richting de bal. Schweizer draait met de bal, schiet en ... Flügister verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Guggisberg geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Graf met de inworp. Klungelig pakt Herr de bal. Herr haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Graf speelt de bal door. Herr is nu in balbezit. Herr passt de bal met de wreef. Schweizer is nu in balbezit. Schweizer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Flügister trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Nibbler de bal. Graf probeert naar een medespeler te passen. Herr bereikt de bal nog maar net als eerste. Herr draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perskindol-United 11%, BH Fanaticos 89%.
Perskindol-United - BH Fanaticos 9:0

49e minuut.
Guggisberg geeft een lange en hoge pass. Inworp. Graf met de inworp. Herr rent richting de bal. Herr schiet op doel. Flügister probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Lechner rent richting de bal. Läderach verovert de bal door een tackle van achteren. Läderach geeft de bal voor. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - BH Fanaticos 10:0

54e minuut.
Nibbler rent richting de bal. Graf verovert de bal door een tackle van achteren. Graf met een sublieme pass. Schweizer heeft problemen om de bal te vangen. Schweizer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - BH Fanaticos 11:0

56e minuut.
Häny kopt de bal weg. Thomet bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomet passt de bal met de wreef. Schweizer heeft problemen om de bal te vangen. Schweizer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - BH Fanaticos 12:0

59e minuut.
Lechner heeft problemen om de bal te vangen. Thomet bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomet passt de bal zonder na te denken. Läderach rent richting de bal. Läderach draait met de bal, schiet en ... Flügister kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Graf passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gämperle de bal. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - BH Fanaticos 13:0

61e minuut.
Schweizer is nu in balbezit. Schweizer passt de bal zonder na te denken. Herr rent richting de bal. Herr haalt uit met een fantastische trap. Flügister maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - BH Fanaticos 14:0

63e minuut.
Läderach heeft problemen om de bal te vangen. Läderach passt de bal in één keer door. Schwizer probeert naar een medespeler te passen. Schweizer is nu in balbezit. Schweizer draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - BH Fanaticos 15:0

64e minuut.
Bitterli speelt de bal door. D’Amico heeft problemen om de bal te vangen. D’Amico probeert naar een medespeler te passen. Herr is nu in balbezit. Gämperle probeert naar een medespeler te passen. Flügister probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Gämperle probeert de bal aan de voet te houden. Gämperle probeert naar een medespeler te passen. Herr is nu in balbezit. Herr haalt uit met een fantastische trap. Flügister probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Gämperle rent richting de bal. Gämperle met een sublieme pass. Daar is Schweizer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schweizer haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Guggisberg de bal onder controle te krijgen. Flügister probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Nibbler geeft een lange en hoge pass. Graf geeft een hoge lob. Schweizer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gämperle is nu in balbezit. Gämperle schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Läderach is nu in balbezit. Läderach geeft een lange en hoge pass. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer schiet op doel. Na een snelle pass probeert Guggisberg de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - BH Fanaticos 16:0

76e minuut.
Bitterli is nu in balbezit. Herr verovert de bal door een tackle van achteren. Herr passt de bal in één keer door. Gämperle is nu in balbezit. Gämperle geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Wehrli kopt de bal weg. Thomet rent richting de bal. Thomet met een sublieme pass. Schweizer rent richting de bal. Schweizer haalt uit met een fantastische trap. Flügister kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Thomet is nu in balbezit. Thomet met een sublieme pass. Läderach rent richting de bal. Läderach heeft problemen om de bal te vangen. Läderach schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Kupferschmid raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gort komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Herr is nu in balbezit. Herr passt de bal met de wreef. Eggert met een sublieme pass. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - BH Fanaticos 17:0

88e minuut.
Flügister geeft een hoge lob. Gigante probeert de bal met de borst te controleren. Graf speelt de bal door. Schweizer rent richting de bal. Schweizer haalt uit met een fantastische trap. Flügister bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perskindol-United 11%, BH Fanaticos 89%.
Perskindol-United - BH Fanaticos 17:0