Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
daniel soares FC Saufhampton
Normal Tactiek spongebob
39% Balbezit 61%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 36
weak Schieten good
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


5e minuut.
Kaderli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaderli speelt de bal door. Lepper rent richting de bal. Lepper haalt uit met een fantastische trap. Helbling werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
daniel soares - FC Saufhampton 0:1

6e minuut.
Pulver geeft een hoge lob. Kaderli bereikt de bal nog maar net als eerste. Stiefel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stiefel krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Derungs geeft een hoge lob. Valente kopt de bal weg. Lepper bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepper schiet op doel. Helbling maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
daniel soares - FC Saufhampton 0:2

22e minuut.
Lau rent richting de bal. Mihranyan verovert de bal door een tackle van achteren. Mihranyan geeft de bal voor. Valente is nu in balbezit. Valente draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Lepper is nu in balbezit. Chassot verovert de bal door een tackle van achteren. Pulver is nu in balbezit. Lepper is nu in balbezit. Lepper haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Kaderli is nu in balbezit. Klungelig pakt Senderos de bal. Pulver schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pulver krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Valente kopt de bal weg. Wyler heeft problemen om de bal te vangen. Mihranyan met een sublieme pass. Lepper is nu in balbezit. Lepper schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: daniel soares 59%, FC Saufhampton 41%.
daniel soares - FC Saufhampton 0:2

56e minuut.
Pulver rent richting de bal. Pulver passt de bal zonder na te denken. Lepper rent richting de bal. Lepper haalt uit met een fantastische trap. Helbling probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
daniel soares - FC Saufhampton 0:3

61e minuut.
Oswald verovert de bal door een tackle van achteren. Meyer onderschept slim de pass. Meyer met een sublieme pass. Valente heeft problemen om de bal te vangen. Valente draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Valente bereikt de bal nog maar net als eerste. Valente passt de bal zonder na te denken. Pulver is nu in balbezit. Pulver geeft de bal voor. Helbling maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
daniel soares - FC Saufhampton 0:4

68e minuut.
Wyler rent richting de bal. Lepper onderschept slim de pass. Lepper geeft de bal voor. Valente is nu in balbezit. Valente haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
daniel soares - FC Saufhampton 0:5

72e minuut.
Pulver is nu in balbezit. Pulver probeert naar een medespeler te passen. Valente bereikt de bal nog maar net als eerste. Valente haalt uit met een fantastische trap. Chassot probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Helbling speelt de bal door. Pulver heeft problemen om de bal te vangen. Pulver speelt de bal door. Lepper bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepper draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Mihranyan rent richting de bal. Wyler rent richting de bal. Mihranyan onderschept slim de pass. Lepper rent richting de bal. Lepper schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
daniel soares - FC Saufhampton 0:6

86e minuut.
Wyler verovert de bal door een tackle van achteren. Wyler geeft de bal voor. Wachaczewski speelt de bal door. Valente rent richting de bal. Valente draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: daniel soares 70%, FC Saufhampton 30%.
daniel soares - FC Saufhampton 0:6