Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Saufhampton Fazard FC
spongebob Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.2 gemiddelde waardering 22.3
goed Schieten slecht
matig Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


7e minuut.
Rothenbuhler kopt de bal weg. Inworp. Knüsel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rau is nu in balbezit. Rau geeft de bal voor. Wachaczewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Chapuisat is nu in balbezit. Valente verovert de bal door een tackle van achteren. Rau rent richting de bal. Valente verovert de bal door een tackle van achteren. Valente schiet op doel. Graser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Saufhampton - Fazard FC 1:0

24e minuut.
Fricek passt de bal zonder na te denken. Kaderli bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Filli. Filli krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Meyer kan de bal niet met de borst controleren. Knüsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Meyer schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Meyer krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Filli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihranyan verovert de bal door een tackle van achteren. Mihranyan passt de bal met de wreef. Valente is nu in balbezit. Valente draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Rothenbuhler geeft een lange en hoge pass. Valente is nu in balbezit. Schindler is nu in balbezit. Valente verovert de bal door een tackle van achteren. Valente haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Saufhampton 41%, Fazard FC 59%.
FC Saufhampton - Fazard FC 1:0

48e minuut.
Meyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Meyer geeft een hoge lob. Valente kopt de bal weg. Lepper bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepper haalt uit met een fantastische trap. Graser kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Valente is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Schindler ... Strafschop! Valente is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pulver neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Saufhampton - Fazard FC 2:0

51e minuut.
Spina raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vital komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Pulver kan de bal niet met de borst controleren. Tasic is nu in balbezit. Pulver schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Pulver naar de kleedkamers voor een vroege douche. Tasic wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Tasic kan niet meer verder spelen. Jenny komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Mihranyan probeert naar een medespeler te passen. Lepper bereikt de bal nog maar net als eerste. Schindler legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Schindler krijgt een gele kaart. Lepper is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lepper kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Saufhampton - Fazard FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Saufhampton 36%, Fazard FC 64%.
FC Saufhampton - Fazard FC 3:0