Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BH Fanaticos FC dOyOb
Normal Tactiek eigenes253
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


21e minuut.
Daar is Alenquer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Joos bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alenquer. Alenquer krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Incora geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gigante met een snelle inworp. D’Amico rent richting de bal. D’Amico geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Gigante rent richting de bal. Trykiel geeft een lange en hoge pass. Joos is nu in balbezit. Filli onderschept slim de pass. Filli geeft de bal voor. Flügister kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BH Fanaticos 55%, FC dOyOb 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BH Fanaticos - FC dOyOb 0:0

50e minuut.
Zellweger rent richting de bal. Eggert heeft problemen om de bal te vangen. Kämpfen onderschept slim de pass. Jadanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jadanowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Jadanowski passt de bal in één keer door. Daar is Kämpfen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Guggisberg zijn tegenspeler op de grond. Kämpfen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kämpfen komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Gigante is nu in balbezit. Gigante passt de bal met de wreef. Bitterli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitterli schiet op doel. Mata maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
BH Fanaticos - FC dOyOb 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BH Fanaticos 48%, FC dOyOb 52%.
BH Fanaticos - FC dOyOb 1:0